Managementassistent Instituut voor Sportstudies

Vacaturenummer
v21.0330

Omvang
0,8 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Sportstudies

Het Instituut voor Sportstudies leidt ongeveer 1200 studenten op voor diverse beroepen in de sport. Het instituut bestaat uit de opleidingen ALO (Academie Lichamelijke Opvoeding), ALO-pabo, Master Sport- en bewegingsonderwijs, Sportkunde en de Associate degree (Ad) SGM. Onderdeel van de opleiding Sportkunde is de Internationale opleiding genaamd Sport Studies.
Daarnaast werkt het instituut al meer dan 5 jaar met Kenniswerkplaatsen en is ze betrokken bij meerdere masters.

Onderzoek heeft een stevige plek in het curriculum. Studenten participeren in onderzoeksprojecten van het lectoraat Praktijkgerichte Sportwetenschap.

Bij het instituut is een vacature ontstaan bij de opleiding ALO voor een Managementassistent Instituut voor Sportstudies (0,8 fte).

Wat ga je doen?


Als managementassistent heb je een belangrijke rol binnen het instituut. Je ondersteunt de teamleider Onderwijs (ALO en ALO-pabo). Je voert het agendabeheer uit en je behandelt mail van de teamleider, waarbij je urgente zaken signaleert en passende acties onderneemt. Je ondersteunt de portefeuilles die onder de teamleider vallen en bereidt overleggen en andere bijeenkomsten voor, zowel administratief als organisatorisch. Je notuleert en bewaakt de voortgang van gemaakte afspraken en genomen besluiten, waarbij je een signalerende en aanjagende rol hebt. Je onderhoudt (telefonisch) in- en externe contacten over algemeen inhoudelijke zaken.

Administratief ben je sterk onderlegd, je bent namelijk verantwoordelijk voor het redigeren van diverse (beleids)stukken, het voorbereiden en monitoren van de HRM-gesprekscyclus, het opstellen van voortgangsrapportages en van managementinformatie. Je verzorgt de correspondentie en communicatie richting studenten, docenten en bureau studentadministratie. Vanzelfsprekend horen (digitale) archiveringswerkzaamheden ook bij deze taken. Daar waar je verbetervoorstellen hebt voor procedures en werkwijzen, horen we graag wat jouw ideeën zijn en krijg je ook ruimte om deze door te voeren.
Kortom de basis begint bij jou, jij bent de verbindende schakel tussen de teamleider en de ALO en ALO-pabo teams.

De werkzaamheden worden uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van één MT-lid.


Wat heb je nodig om deze functie goed te vervullen?


- Afgeronde, relevante opleiding op minimaal mbo-niveau;
- Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
- Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal;
- Uitstekende computervaardigheden; Microsoft Office heeft geen geheimen voor jou.

Competenties:
- Klantgericht;
- Communicatief vaardig;
- Proactief;
- Zelfstandig;
- Accuraat;
- Stressbestendig;
- Organisatiesensitief.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een structurele functie, waarbij in eerste instantie een tijdelijk dienstverband voor de duur van een jaar wordt geboden. De datum van indiensttreding is 14 februari 2022. Benoeming vindt plaats volgens de bepalingen van de cao-hbo. De functieschaal is 7. Het salaris bedraagt minimaal € 2.154,- en maximaal € 2.995,- bruto per maand bij een volledige betrekking. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed. .

Meer informatie


Voor meer informatie kun je terecht bij Ad Reinstra, Manager bedrijfsvoering Instituut voor Sportstudies, telefoon 050-595 4993 of email a.d.reinstra@pl.hanze.nl. Let op! Dit emailadres niet gebruiken voor je sollicitatie. Klik daarvoor op de sollicitatiebutton.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 23 december 2021.

Status vacature


Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

16-12-2021

Solliciteren


Reageer op deze vacature