Docent Klinisch geneeskunde, met coördinerende taken

Vacaturenummer
v21.0291

Omvang
0,4 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Academie voor Gezondheidsstudies

De Academie voor Gezondheidsstudies biedt veelzijdig, innovatief en internationaal georiënteerde bachelor- en masteropleidingen op het gebied van Health. Onderdeel van deze Academie is de Master of Science Physician Assistant (MPA) opleiding met ca. 140 studenten. Studenten worden in twee-en een half jaar duaal onderwijs opgeleid tot competente medische professionals in een flexibele en beroepsgerichte onderwijsomgeving, die nauw aansluit bij de ontwikkelingen in de regio en de (inter)nationale beroepspraktijk.

Wij zijn op zoek naar een Docent Klinisch geneeskunde, met coördinerende taken (0,4 fte).

Wat ga je doen?


Binnen de leerlijn Medisch handelen verzorg je samen met je collega docenten het onderwijs voor het vak Klinische geneeskunde. Daarin draag je kennis over, zet je aan en inspireer je tot zelfstudie van de studenten. Verder begeleid je studenten bij het zich eigen maken van de geneeskundige kennis, kunde en inzicht die nodig zijn voor het uitoefenen van het beroep van Physician Assistant. Je bent in staat om samen met anderen delen van het onderwijs te ontwikkelen en te evalueren. Tijdens de verschillende lesvormen ben je vanuit je vakkennis en enthousiasme inspirator en rolmodel voor zowel studenten als collega’s. Je geeft studenten feedback op hun onderwijsleerproces en neemt toetsen af conform geldende kaders. Onderwijsrelevante zaken worden door jou georganiseerd en gecoördineerd met de nadruk op studiejaren 1 en 2. Je onderhoudt actief contacten met het werkveld en volgt de actuele ontwikkelingen binnen het onderwijs en het beroep van Physician Assistant op de voet. Als lid van het kernteam draag je actief bij aan de ontwikkeling van de opleiding en ben je medeverantwoordelijk voor de inhoud van het curriculum. Tenslotte ben je bij voorkeur parttime werkzaam in het werkveld; je combineert docentschap met werken in het werkveld.

Wie ben jij?


Je beschikt over:
- minimaal een afgeronde Master opleiding geneeskunde of Master opleiding Physician Assistant, aangevuld met werkervaring als generalist (respectievelijk als: huisarts, specialist ouderengeneeskunde, arts SEH KNMG of physician assistant in de huisarts-, of ouderen- of spoedeisende geneeskunde;
- je bent bij voorkeur gepromoveerd;
- een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands én het Engels;
- een brede ervaring en kennis over de ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg;
- relevante werkervaring, doordat je ook nog werkzaam bent binnen de gezondheidszorg.

Je hebt bij voorkeur:
- affiniteit en ervaring in het onderwijs;
- je hebt je pedagogisch didactische bevoegdheid behaald of bent bereid dit te doen.

Competenties


Je bent sociaal en communicatief vaardig. Het onderwijs en de toetsing daarvan is goed geborgd volgens vaststaande kaders, desondanks is het onderwijs dynamisch. Hier weet je als docent flexibel mee om te gaan en je kunt dan ook goed improviseren wanneer het moment daar om vraagt. Als docent kun je zelfstandig taken plannen, uitvoeren en evalueren. Maar je bent ook een echte teamspeler die proactief contact blijft zoeken met de collega's om voortdurend tot constructieve afstemming te komen. Je besluitvaardigheid is beargumenteerd en draagt bij aan de robuustheid van de opleiding. Je bent breed geïnteresseerd in de volle breedte van de gezondheidszorg en hebt oog voor nieuwe ontwikkelingen. Je weet te werken aan de hand van deadlines en kunt deze deadlines op een stressbestendige manier goed voor jezelf en andere belanghebbenden te organiseren.

Waar ga je werken?


Je gaat werken bij de opleiding Master Physician Assistant.

Wat bieden wij?

De datum van indiensttreding is zo spoedig mogelijk. Het betreft een structurele functie, waarbij we in eerste instantie een jaarcontract bieden. Benoeming vindt plaats volgens de bepalingen van de cao-hbo. De functieschaal is 11. Het salaris bedraagt minimaal € 3.453,- en maximaal € 5.026,- bruto per maand bij een volledige betrekking. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed..

Nieuwsgierig?


Informatie over deze functie kan worden ingewonnen bij de heer dr. Luppo Kuilman, programma manager MSc Physician Assistant, telefoonnummer 050-595 3824, of via: mpa@org.hanze.nl. Let op! Dit emailadres niet gebruiken voor je sollicitatie. Klik daarvoor op de sollicitatiebutton.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 17 november 2021.

Status vacature


Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

08-11-2021

Solliciteren


Reageer op deze vacature