Docent Management & Organisatie

Vacaturenummer
v21.0273

Omvang
0,5 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Rechtenstudies

Het Instituut voor Rechtenstudies van de Hanzehogeschool Groningen heeft een sterk imago binnen het juridische werkveld: een instituut met een gedifferentieerd aanbod van de bacheloropleidingen HBO-Rechten en Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD) met verschillende uitstroomprofielen. Er is veel waardering voor ons product - de vaardige HBO-jurist - zowel vanuit studentkant als vanuit werkgeverskant. De opleidingen zijn geaccrediteerd met goede waarderingen. Momenteel studeren circa 1.900 studenten aan het Instituut. Het Instituut staat aan het begin van een nieuwe strategische beleidsperiode waarin het verder vorm geven aan Hanzehogeschool thema's en het praktijkgericht onderzoek centraal staat.

Binnen het Instituut voor Rechtenstudies zijn we op zoek naar een nieuwe collega in de rol van Docent Management & Organisatie (0,5 fte).

Wat ga je doen


Als docent begeleid je studenten in hun leerproces en bevorder je actieve kennisverwerving. Je bent breed inzetbaar binnen het Instituut en je zorgt voor diepgang op het kennisgebied Management & Organisatie (M&O). In de curricula zit het onderdeel M&O in de verschillende jaren verweven. Wij verwachten van je dat je op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen en interesse hebt om je daar verder in te ontwikkelen.
Tot de kerntaken behoren het ontwikkelen en verzorgen van het onderwijs in zowel de voltijd als deeltijd opleiding HBO-Rechten en SJD. Ook kun je worden ingezet ten behoeve van andere werkzaamheden, bijvoorbeeld het participeren in onderzoekstrajecten, het begeleiden van stages en/of het begeleiden van studenten in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling (POB).
Je onderhoudt contacten met collega’s en het werkveld met als doel het uitwisselen van kennis en ervaring. Daarnaast houd je je kennis en (didactische) vaardigheden actueel.


Wat vragen we


- Master Bedrijfskunde, Management & Organisatie of vergelijkbaar;
- brede kennis van en ervaring in het vakgebied Management & Organisatie en kennis van de ontwikkelingen hierin;
- bij voorkeur werkervaring in de juridisch georiënteerde beroepspraktijk;
- in het bezit van een pedagogisch didactische aantekening danwel de bereidheid deze te behalen;
- innovatief ingesteld, enthousiast voor het vak en studentgericht;
- een op samenwerking ingestelde professional zowel binnen als buiten de organisatie.

Competenties


- Groeps- en individugericht begeleiden;
- mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
- studentgerichtheid;
- resultaatgerichtheid;
- probleemanalyse;
- samenwerken;
- initiatief;
- organisatiesensitiviteit.

Waar ga je werken


Het Instituut voor Rechtenstudies kenmerkt zich als een dynamische en ontwikkelingsgerichte leer- en werkomgeving met ruime mogelijkheden voor de ontwikkeling van studenten en medewerkers. Je maakt deel uit van één van de onderwijsteams van het Instituut en je werkt onder leiding van een opleidingsmanager. Je wordt ingezet voor werkzaamheden in het voltijd- en in het deeltijdonderwijs. Het deeltijdonderwijs vindt plaats op de dinsdagmiddag en –avond.

Arbeidsvoorwaarden

De datum van indiensttreding is per 1 februari 2022. Het betreft een tijdelijke benoeming voor de duur van een jaar waarbij verlenging tot de mogelijkheden behoort. Benoeming geschiedt volgens de bepalingen van de cao-hbo. De functieschaal is 11. Het salaris bedraagt minimaal € 3.453,- en maximaal € 5.026,- bruto per maand bij een volledige betrekking en conform cao-hbo. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed..

Inlichtingen


Wil je graag meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Joke Top, Opleidingsmanager Propedeuse en Deeltijd, telefoonnummer 050-595 7609.

De verschillende nationaliteiten dragen bij aan een open en culturele diversiteit binnen de hele Hanzehogeschool.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 28 oktober 2021.

Status vacature


Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

20-10-2021

Solliciteren


Reageer op deze vacature