Docent Finance & Control

Vacaturenummer
v21.0133

Omvang
0,6–1,0 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Business, Marketing en Finance

Ben jij een ervaren financial, een verbinder en in staat om samen met collega’s, studenten en het werkveld ideeën om te zetten naar goed onderwijs? Herken jij jezelf in dit profiel, dan zijn wij op zoek naar jou!

Het Instituut voor Business, Marketing en Finance (SBMF) is, voor diverse financiële opleidingen, op zoek naar een nieuwe collega in de rol van Docent Finance & Control (0,6–1,0 fte).

Wat ga je doen?


Als docent Finance & Control word je ingezet bij de uitvoering van het onderwijs bij de verschillende financiële opleidingen van het Instituut. Je inspireert en enthousiasmeert de studenten op één of meerdere van de vakgebieden van Finance & Control en dit alles doe jij met een onderzoekende houding met daarbij in elk geval voldoende interesse in financiën, management accounting & control, finance & IT en (financiële) processen. Je bent inhoudelijk verantwoordelijk voor het begeleiden van studenten bij het afstudeertraject, de stages en gedurende het verdere onderwijsleerproces. Je vertaalt relevante ontwikkelingen in het werkveld naar delen van het curriculum en ontwikkelt samen met collega’s in teamverband, delen van het onderwijsprogramma, onderwijswerkvormen, studiemateriaal en beoordelingsinstrumenten, waarbij de mogelijkheden van Blended Learning worden benut. Je onderhoudt contacten met het werkveld en collega’s met als doel het uitwisselen van kennis en ervaring.

Wat vragen wij?


Voor een goede invulling van deze functie beschik je over de volgende kennis en vaardigheden:
- Afgeronde masteropleiding bedrijfseconomie, accountancy of control of daaraan gerelateerd;
- ervaring op het gebied van management accounting & control, management information systems en bij voorkeur ervaring als business controller;
- beschikt over een aantoonbaar, relevant netwerk binnen het (financieel) economische domein;
- in het bezit van een pedagogisch didactische aantekening dan wel de bereidheid deze te behalen;
- uitstekende beheersing van de Engelse taal.

Wie zoeken wij?


Je bent iemand die ingesteld is op samenwerking binnen en buiten de organisatie. Je bent enthousiast voor het vak, studentgericht en hebt een innovatieve geest. Je hebt een ondernemende instelling daar waar het gaat om het creëren en benutten van nieuwe kansen en het benutten van geboden mogelijkheden. Je kunt goed in teamverband werken en hebt gevoel voor relationele verhoudingen.

Je werkomgeving


Ons Instituut is onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen en verzorgt onder andere financieel-economische opleidingen zoals Finance, Tax and Advice, Accountancy en Finance & Control (bedrijfseconomie voltijd, deeltijd en internationaal). Ons instituut is een prachtig, praktisch, trots en innovatief opleidingsinstituut, waar studenten actieve begeleiding krijgen van kundige docenten die binding hebben met de praktijk. Je gaat werken in het team van Finance & Control onder de verantwoordelijkheid van de opleidingsmanager.


Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende functie in een dynamische omgeving waarin we, samen met jou, onze ambities voor de organisatie en de student verder willen ontwikkelen. Wil jij hier een bijdrage aan leveren? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

De startdatum is 1 september 2021. Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract. De omvang van de aanstelling is minimaal 0,6 fte en maximaal 1,0 fte. Je wordt benoemd als docent-onderzoeker A, schaal 11. Het salaris bedraagt minimaal € 3.453,- en maximaal € 5.026,- bruto per maand op basis van een volledige aanstelling en conform cao-hbo. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed. .

Inlichtingen


Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Theo Bos, opleidingsmanager van Finance & Control, telefoonnummer 050-595 2782.

Voor vragen over het gebruik van het digitale sollicitatieformulier (sollicitatiebutton) kun je contact opnemen met HR Recruitment, telefoonnummer 050-595 7505.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdagochtend 22 juni 2021.

Status vacature


Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

13-06-2021

Solliciteren


Reageer op deze vacature