Docent-onderzoeker Bedrijfskunde

Vacaturenummer
v21.0127

Omvang
0,4–1,0 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Bedrijfskunde

Het Instituut voor Bedrijfskunde biedt een veelzijdig, innovatief, praktijkgericht en internationaal georiënteerd aanbod aan bacheloropleidingen. Ruim 2000 studenten volgen de opleidingen Bedrijfskunde (BK), Human Resource Management (HRM), en Vastgoed & Makelaardij (V&M), zowel in voltijd als deeltijd.

De studenten worden opgeleid tot competente, zelfstandige professionals in een flexibele en beroepsgerichte onderwijsomgeving, die nauw aansluit bij de ontwikkelingen in de regio en de (inter)nationale beroepspraktijk.

Tevens biedt het Instituut masteropleidingen, Associate degree BK en HRM en een driejarig traject BK aan. De onderzoeksactiviteiten van het Instituut vinden plaats in multidisciplinaire kenniscentra, waarin lectoren en docenten samenwerken. De aan het instituut verbonden lectoraten Organisatieontwerp en -verandering, Duurzaam HRM leveren een inspirerende bijdrage in het Marian van Os Centrum voor Ondernemerschap.

Voor de opleiding Bedrijfskunde zijn wij, vanwege groei en extra onderwijsgelden, op zoek naar meerdere nieuwe collega’s in de rol van Docent-onderzoeker Bedrijfskunde, 0,4–1,0 fte (totale omvang 10,0 fte).

Wat ga je doen?


Als docent-onderzoeker Bedrijfskunde word je ingezet bij de uitvoering van het onderwijs binnen de opleiding in de voltijd, deeltijd en Associate Degree (Ad). Tot je kerntaken behoren het ontwikkelen en verzorgen van onderwijs, het coachen van studenten bij praktijkopdrachten en het begeleiden van stage- en afstudeertrajecten. Dit kan zowel online als offline onderwijs betreffen. Binnen de opleiding krijgt toegepast onderzoek veel nadruk en je zult daar een belangrijke rol in vervullen. Daarnaast onderhoud je contacten met beroepsbeoefenaars en collega’s met als doel het uitwisselen van kennis en ervaring en het actueel houden van je kennis en (didactische) vaardigheden.

Wat vragen we?


Voor een goede invulling van deze functie beschik je over de volgende kennis en vaardigheden:
- Een academische opleiding op bedrijfskundig of soortgelijk gebied;
- enkele jaren ervaring in het (internationale) bedrijfsleven en/of in een bedrijfseconomische context;
- aantoonbare, relevante netwerken binnen het bedrijfseconomische domein;
- ervaring met procesverbeteringsmethoden zoals Lean/Six Sigma management en Black Belt strekt tot aanbeveling;
- specifieke kennis op het gebied van Informatiemanagement (Business& ICT) is een pré;
- in het bezit van een pedagogisch didactische aantekening dan wel de bereidheid deze te behalen;
- kennis en vaardigheden op het gebied van (toegepast) onderzoek, inclusief onderzoeks- en analysetechnieken;
- ondernemende instelling, daar waar het gaat om het creëren en benutten van nieuwe kansen en het benutten van geboden mogelijkheden;
- een op samenwerking ingestelde professional zowel binnen als buiten de organisatie;
- enthousiasme voor het docentschap, studentgerichte coachende houding en een innovatieve geest.

Waar ga je werken?


Je maakt onderdeel uit van het team van de opleiding Bedrijfskunde. Het team bestaat uit circa 60 zeer gedreven docent-onderzoekers. De opleiding heeft zich de laatste jaren ontwikkeld van een economisch juridische naar een brede bedrijfskundige opleiding. Je wordt dan ook breed ingezet op de Bedrijfskundige kennisgebieden. Het team wordt aangestuurd door de opleidingsmanager Bedrijfskunde.


Wat bieden we?

We bieden je een jaarcontract met een minimale aanstelling van 0,4 fte en maximaal 1,0 fte. De datum van indiensttreding is 1 september 2021. Bij gebleken geschiktheid en groei van de opleiding is verlenging mogelijk. In goed overleg wordt je aanstellingsomvang bepaald, waarbij een combinatie van werken in de praktijk en in het onderwijs zeker tot de mogelijkheden behoort. Je wordt benoemd als docent-onderzoeker in schaal 11 en het salaris bedraagt minimaal € 3.453,- en maximaal € 5.026,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (conform cao hbo). De totale vacatureomvang is 10,0 fte. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed. .

Inlichtingen


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Geke de Graaf, telefoonnummer 050-595 3222 of Bettina Rijkschroeff, telefoonnummer 050-595 2757 (opleidingsmanagers Bedrijfskunde).

Voor vragen over het gebruik van het digitale sollicitatieformulier (sollicitatiebutton) kun je contact opnemen met HR Recruitment, telefoonnummer 050-595 7505.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 7 juni 2021.

Status vacature


Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

30-05-2021

Solliciteren


Reageer op deze vacature