Docent Logopedie

Vacaturenummer
v21.0102

Omvang
0,6-1,0 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Academie voor Gezondheidsstudies

De Academie voor Gezondheidsstudies biedt veelzijdig, innovatief en internationaal georiënteerde bachelor- en masteropleidingen op het gebied van Health. Onderdeel van deze Academie is de opleiding Logopedie met ca. 350 studenten. Studenten worden opgeleid tot competente professionals in een flexibele en beroepsgerichte onderwijsomgeving, die nauw aansluit bij de ontwikkelingen in de regio en de beroepspraktijk.

Wij zijn op zoek naar meerdere collega’s in de rol van Docent Logopedie, 0,6-1,0 fte (totaal 1,6 fte).

Plaats in de organisatie


Je maakt deel uit van het opleidingsteam Logopedie en werkt onder leiding van de opleidingsmanager. Het team Logopedie bestaat uit bijna 30 medewerkers.


Functie-inhoud


We zoeken naar allround Logopedie-docenten die breed binnen de opleiding inzetbaar zijn, maar ook de vakgebieden audiologie en vloeiendheid kunnen versterken. De docent is verantwoordelijk voor de uitvoering van onderwijsactiviteiten, zoals het verzorgen van lessen aan studenten en hun begeleiding, bijvoorbeeld tijdens stages en mentorlessen. Begeleiding van studenten tijdens de afstudeerfase behoort tot de mogelijkheden.

Functie-eisen


- Academisch werk- en denkniveau: bij voorkeur in het bezit van een Master;
- visie en inzicht in de ontwikkelingen binnen het domein Logopedie;
- brede en diepgaande theoretische en praktijkkennis van Logopedie;
- bij voorkeur kennis en/of affiniteit in het vakgebied audiologie of vloeiendheid;
- ervaring in het onderwijs strekt tot aanbeveling.

Competenties


Wij zoeken gemotiveerde en initiatiefrijke docenten die groeps- en individugericht kunnen werken en kunnen begeleiden. Andere belangrijke competenties zijn: goed kunnen plannen en organiseren, resultaatgerichtheid, studentgerichtheid en goed kunnen samenwerken met collega’s.


Arbeidsvoorwaarden

We zoeken meerdere collega’s. De omvang van je dienstverband is minimaal 0,6 en maximaal 1,0 fte. We verzoeken je om in je brief expliciet je beschikbaarheid aan te geven. De datum van indiensttreding is per 1 september 2021. Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband voor een jaar. Benoeming geschiedt volgens de bepalingen van de cao-hbo. De functieschaal voor een master geschoolde docent is 11; het salaris bedraagt minimaal € 3.453 en maximaal € 5.026- bruto per maand bij een volledige betrekking. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed..

Inlichtingen


Informatie over deze functie kun je inwinnen bij Arend Hazekamp, opleidingsmanager Logopedie a.i., telefoonnummer 050-595 2968.

Voor vragen over het gebruik van het digitale sollicitatieformulier (sollicitatiebutton) kun je contact opnemen met HR Recruitment, telefoonnummer 050-595 7505.

De sollicitatiegesprekken vinden online/digitaal plaats (via MS Teams) op donderdag 27 mei 2021.

Status vacature


Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

16-05-2021

Solliciteren


Reageer op deze vacature