Bestuursmedewerker

Vacaturenummer
v21.0031

Omvang
0,7 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Communicatie, Media & IT

Bij het Instituut voor CMI (communicatie, Media & ICT) van de Hanzehogeschool Groningen is een vacature ontstaan voor een Bestuursmedewerker.

Houd jij van afwisseling in je werkzaamheden en ben je een echte netwerker? Wij zoeken een Bestuursmedewerker.


Functieomschrijving


Als Bestuursmedewerker ben je sparringpartner van de Dean. Je geeft de Dean van CMI advies over organisatie brede vraagstukken en geeft vorm aan besluitvormingsprocessen. Je bent voor verschillende overlegorganen binnen het instituut het aanspreekpunt. In overleg stel je de jaarkalender op voor de verschillende vergaderingen. Je bereidt vergaderingen voor, zorgt dat de stukken tijdig worden aangeleverd en stelt de ‘speaking notes’ op voor de Dean. Je helpt vorm aan de vergaderingen te geven door het gebruik van moderne technieken, zoals Padlet, Mentimeter of Miro.
Je bent de coördinator bij het opstellen en de uitvoer van de bestuurlijke jaarplanning van het MT. Dit doe je in samenwerking met de managementassistent van de Dean en andere collega’s. Op administratief vlak heb je ook een aantal verantwoordelijkheden. Je stelt brieven en notities op. Verder help je de Dean bij het voorbereiden van presentaties en speeches.
Kortom een afwisselende functie waarin je de spil van het instituut voor CMI bent!

Waar ga je werken?


Het Instituut voor Communicatie, Media & IT (CMI) van de Hanzehogeschool (HG) Groningen biedt een veelzijdig, innovatief en internationaal georiënteerd aanbod aan bacheloropleidingen op het brede gebied van communicatie, media en IT. Ruim 3000 studenten volgen deze bacheloropleidingen. Daarnaast verzorgt het Instituut ook 2 masteropleidingen. Tevens verzorgt het Instituut opleidingen voor IT-professionals onder de vlag van de IT-Academy Noord-Nederland in samenwerking met het noordelijk bedrijfsleven.
CMI investeert in onderwijs en onderzoek. Groei, vernieuwing en samenwerking met bedrijven en organisaties in Noord-Nederland geven CMI een impuls. Co-creatie met onze Partners in Education and Research (PiER) leidt tot actueel onderwijs en innovatief praktijkgericht onderzoek. Vier lectoren zijn verbonden aan het Instituut. Het praktijkgericht onderzoek binnen CMI draagt vanuit de eigen vakdisciplines bij aan de HG-speerpunten Energie, Healthy Ageing en Ondernemerschap. Studenten worden gestimuleerd om een eigen bedrijf te starten met kennis opgedaan en ontwikkeld binnen dit onderzoek.


Functie-eisen


- Je hebt een afgeronde hbo-opleiding. Bijvoorbeeld Bedrijfskunde, Rechten of communicatie.
- Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
- Je bent digitaal vaardig.
- Je bent analytisch en hebt een sterk probleemoplossend vermogen.
- Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

De omvang van de vacature is 0,7 fte. Het salaris bedraagt minimaal € 2.652,- en maximaal € 4.307,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband conform schaal 10 cao-hbo. Je wordt benoemd in de functie van medewerker processen en projecten D. De datum van indiensttreding is per zo spoedig mogelijk. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin..

Inlichtingen


Voor inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ina Homans, Manager Bedrijfsvoering, telefoonnummer 050-595 7254.

Voor vragen over het gebruik van het digitale sollicitatieformulier (sollicitatiebutton) kun je contact opnemen met HR Recruitment, telefoonnummer 050-595 7505.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

- De eerste gesprekken vinden plaats op woensdag 3 maart 2021.
- Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

28-02-2021

Solliciteren


Reageer op deze vacature