Medewerker projectondersteuning Sportstudies

Vacaturenummer
v19.0097

Omvang
0,3 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Sportstudies

Het Instituut voor Sportstudies leidt ongeveer 1200 studenten op voor diverse beroepen in de sport. Het instituut bestaat uit de opleidingen ALO (Academie Lichamelijke Opvoeding), Sportkunde en de Associate degree (Ad) SGM. Onderdeel van de opleiding Sportkunde is de Internationale opleiding genaamd Sport Studies. Tevens werkt het instituut al meer dan 5 jaar met Kenniswerkplaatsen en is ze betrokken bij meerdere masters.

Onderzoek heeft een stevige plek in het curriculum. Studenten participeren in onderzoeksprojecten van het lectoraat Praktijkgerichte Sportwetenschap.

Plaats in de organisatie


Je wordt onderdeel van het onderwijsondersteunend team (OBP) van het Instituut voor Sportstudies en daarmee val je onder de verantwoordelijkheid van de manager bedrijfsvoering. De directe afstemming van de werkzaamheden vindt plaats in overleg met de lectoren.

Wat ga je doen?


Voor het grootste deel van de aanstelling werk je voor het Lectoraat Praktijkgerichte Sportwetenschap. Daarnaast ga je ondersteunende werkzaamheden uitvoeren binnen het onderwijsondersteunend team.

Lectoraat Praktijkgerichte Sportwetenschap
Onderdeel van deze functie vormt het ondersteunen van een aantal (Europese) onderzoeksprojecten van het lectoraat Praktijkgerichte Sportwetenschap. Belangrijkste taken zijn het mede organiseren van projecten, bewaken van de voortgang van de projecten en zorgen dat deadlines worden behaald. Belangrijk in deze werkzaamheden is het goed kunnen schrijven in zowel de Nederlandse als Engelse taal, het hebben van financieel inzicht en het kunnen werken onder druk ten tijde van een deadline. Voor het lectoraat verzorg je ook de interne en externe communicatie, o.a. nieuwsitems en het bijhouden van de site.

Onderwijsondersteunend team
Als onderdeel van het onderwijsondersteunend team ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van het platform Internationalisering en de toets commissie. Taken waar je aan kunt denken zijn notuleren en het bijhouden/ uitzetten of oppakken van acties.

Functie-eisen


Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste onderwijsondersteuner die efficiënt en nauwkeurig werkt. Je beschikt tenminste over hbo/mbo+ werk- en denkniveau. Je bent zelfstandig, proactief, resultaatgericht en kunt goed plannen en organiseren. Je houdt van aanpakken, neemt initiatief en zoekt hierbij altijd de samenwerking met anderen. Je kunt goed prioriteiten stellen, houdt overzicht (ook onder tijdsdruk) en controleert en bewaakt de voortgang. Uiteraard beschik je over uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels. Daarnaast heb je affiniteit met financiële processen. De organisatie vertrouwt erop dat je integer bent en organisatiesensitief. En wat we zeker niet onbelangrijk vinden is dat je goed overweg kunt met MS-Office, met name met Excel.


Arbeidsvoorwaarden

De startdatum is per zo spoedig mogelijk, uiterlijk per oktober 2019. Het betreft een tijdelijk dienstverband voor de duur van één jaar. Een eventuele verlenging behoort tot de mogelijkheden. Benoeming geschiedt volgens de bepalingen van de cao-hbo. De functieschaal is 7. Het salaris bedraagt minimaal € 2.154,- en maximaal € 2.995,- bruto per maand bij een volledige betrekking. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Nieuwe medewerkers moeten bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aanvragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed. .

Inlichtingen


Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ad Reinstra, manager bedrijfsvoering, telefoonnummer 050-595 4993.

Voor vragen over het gebruik van het digitale sollicitatieformulier kun je contact opnemen met HR Recruitment, telefoonnummer 050-595 7505.

De gesprekken vinden plaats op donderdag 29 of vrijdag 30 augustus 2019.

Status vacature


Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

26-08-2019

Solliciteren


Reageer op deze vacature