Opleidingsmanager Toegepaste Psychologie

Vacaturenummer
2016151

Omvang
0,8 - 1,0 FTE

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Academie voor Sociale Studies

Het team van de voltijd bacheloropleiding Toegepaste Psychologie van de Hanzehogeschool Groningen is op zoek naar een opleidingsmanager Toegepaste Psychologie die een hecht team van 50 professionals faciliteert om inspirerend onderwijs te verzorgen en goed praktijkgericht onderzoek te doen.

De opleiding Toegepaste Psychologie is een onderdeel van de School Academie voor Sociale Studies (SASS), één van de achttien Schools van de Hanzehogeschool Groningen. De opleidingsmanager is lid van het management team, gedelegeerd eindverantwoordelijk voor de opleiding Toegepaste Psychologie en heeft daarnaast nog enkele andere taken in portefeuille. De opleidingsmanager legt verantwoording af aan de Dean van de School.

Functiebeschrijving
De nieuwe opleidingsmanager:
- zet in samenwerking met het team een heldere koers uit;
- verbindt, staat open voor en geeft ruimte aan initiatieven en creativiteit;
- ziet het belang in van een goede bedrijfsvoering, heeft overzicht en kan zo meesturen op een gezonde balans tussen kwaliteit en tijd;
- toont zich een kritische denker die ook buiten de gebaande paden durft te gaan;
- initieert vernieuwing en weet ook het goede te behouden;
- werkt graag samen met anderen in alle geledingen van de Hanzehogeschool en levert een actieve bijdrage aan de realisatie van de strategische doelen van de Hanzehogeschool Groningen;
- is zichtbaar en toegankelijk voor studenten;
- is transparant, daadkrachtig en positief ingesteld.


Functie-eisen
- master psychologie of andere relevante master;
- ervaring als (faciliterend) manager van professionals.

Competenties:
We zoeken een inspirerend en daadkrachtig persoon die hart heeft voor onderwijs en ervaring heeft als manager van een team van professionals. We denken aan iemand die vertrouwen heeft in en geeft aan studenten en medewerkers, verantwoordelijkheden laag in de organisatie belegt en die zich comfortabel voelt in een grote, complexe organisatie. Qua expertise denken we aan een psycholoog die een goede gesprekspartner is voor zowel docent-onderzoekers alsook voor opdrachtgevers en stagebieders uit ons brede werkveld.

Arbeidsvoorwaarden
De datum van indiensttreding is per 1 februari 2017, eerder of later is bespreekbaar. We bieden een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar die bij goed functioneren na een jaar mogelijk wordt omgezet in een vaste aanstelling. De medewerker wordt aangesteld in de functie van Teamleider G volgens het functiegebouw van de HG. Benoeming geschiedt volgens de bepalingen van de cao-hbo. De functieschaal is schaal 13. Het salaris bedraagt minimaal € 4.513,- en maximaal € 5.750,- bruto per maand bij een volledige betrekking. Een assessment kan onderdeel uit maken van de selectieprocedure. Nieuwe medewerkers moeten bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aanvragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed. .


Meer informatie
Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met:
Naam: "Zie Inlichtingen onder Status vacature"

Sluitingsdatum
08-12-2016

Solliciteren
Voor deze vacature geldt een interne en semi-externe status; dat houdt in dat medewerkers van de Hanzehogeschool Groningen (in eerste instantie) en van andere organisaties aangesloten bij het samenwerkingsverband Noorderlink worden behandeld als interne kandidaten en voorrang hebben op de externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Inlichtingen:
Er is digitale informatie beschikbaar die een beeld geeft van het team van de opleiding Toegepaste Psychologie. De link naar deze informatie kunt u opvragen door een mail te sturen aan Monique Overmeer (m.m.overmeer@pl.hanze.nl). Let op: dit emailadres niet gebruiken voor uw sollicitatie, ga daarvoor naar 'Reageer op deze vacature'.
Heeft u na het zien van het beeldmateriaal nog vragen over deze vacature? Neemt u dan contact op met Monique Overmeer, telefoon 050-595 3336.

Reacties:
U kunt op deze vacature reageren door te klikken op 'Reageer op deze vacature'. U wordt dan doorgeleid naar het digitale sollicitatieformulier. Sollicitaties die op een andere wijze worden verzonden nemen wij niet in behandeling.

Mocht u tegen vragen hebben over het gebruik van het digitale sollicitatieformulier, neem dan contact op met de afdeling HR Recruitment, telefoonnummer 050-595 7505.

De gesprekken vinden plaats op woensdagochtend 14 december 2016.


Reageer op deze vacature