GRID in het kort

GRID biedt IT dienstverlening aan diverse publieke organisaties in regio Groningen. GRID zorgt ervoor dat zij op een goede en veilige wijze kunnen werken, gegevens uitwisselen en transacties uitvoeren met burgers, organisaties en andere overheidsinstanties. Eigentijds, enthousiast, nuchter en transparant. Goed doordacht en stabiel, met kennis van de lokale cultuur.

Over GRID

Vanuit onze persoonlijke aanpak ondersteunen wij publieke organisaties in regio Groningen met de invulling van de IT infrastructuur en kantoorautomatisering. Persoonlijke contact met gebruikers staat bij ons voorop! Als IT leverancier en betrokken adviseur voor overheidsorganisaties in regio Groningen omarmen wij de digitale dienstverlening voor publieke organisaties. Naast gemeentelijke organisaties bieden wij onze dienstverlening ook andere publieke organisaties in de regio aan. Door samen te werken met onze leveranciers en partners, vervullen wij onze rol als betrokken IT adviseur. Naast de samenwerking met landelijke en technologische partners als Microsoft, Centric, Oracle en TOPdesk, zijn wij ook lokaal en regionaal actief.

Werken bij GRID

Werken bij GRID betekent werken vanuit je deskundigheid en enthousiasme, actief meedenken over de beste IT oplossingen, durven dromen en ontwikkelen, elkaar verder helpen, maar bovenal: terecht komen in een warm bad. GRID staat in de regio Groningen bekend als IT werkgever waar medewerkers trots op zijn om voor te werken. Wij houden van onze eigenheid, hebben een “ons kent ons” cultuur, kennen onze klanten persoonlijk en weten gemakkelijk de weg te vinden. Dat maakt het voor ons mogelijk om in teamverband mee te denken en -bouwen aan de beste IT oplossingen.

Maak kennis met GRID

Heb je een vraag, wens je meer informatie over onze dienstverlening of maak je graag eens met ons kennis? Neem gerust contact met ons op via www.gridnv.nl. We leren je graag kennen!