Participatie kandidaat

Binnen de publieke sector in Noord-Nederland komen geregeld leuke leer-werkplekken beschikbaar voor mensen die zijn opgenomen in het doelgroepregister (waaronder ook Wajong). Kijk jij ernaar uit om je te ontwikkelen door middel van een leer-werktraject? Lees hier wat wij voor jou kunnen betekenen. 

GOA PUBLIEK
De GOA Publiek faciliteert en detacheert lerende medewerkers en trainees op leerwerk- en traineebanen bij organisaties uit de (semi) publieke sector. Voorop staat het belang om nieuwe kansen te creëren en goed opgeleid personeel te hebben, voor nu en in de toekomst. Om dit te bereiken, bieden wij vacatures aan met intensieve begeleiding zodat onze talentvolle medewerkers op zowel mbo-niveau (bbl-opleiding) als hbo-niveau (deeltijd-traject) kunnen leren en werken en onze hbo/wo trainees kunnen ontwikkelen en werken in traineeships. Sta jij klaar in de startblokken?

LEEROMGEVING EN VAKGEBIED 

Samen met jou proberen we te achterhalen welke werkgever goed aansluit bij jou, waar jouw talenten liggen en waarin jij je verder wilt ontwikkelen. Er zijn mogelijkheden binnen o.a. de vakgebieden: administratief/secretarieel, facilitair (bv. conciërge, gastheer/vrouw, groenvoorziening, logistiek/technische dienst, horeca, ICT.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Naast de mogelijkheid om jou een fijne leer-werkplek te bieden voor 24 tot 32 uur per week, zitten er nog een aantal voordelen aan het werken via GOA Publiek, namelijk;

  • Een contract van minimaal 6 maanden met mogelijkheid tot verlenging
  • Wij bekostigen jouw opleiding (BBL niveau 1,2, 3 of 4 of HBO deeltijd) en studiemateriaal
  • Je ontvangt een salaris op minimumloon niveau
  • Intensieve persoonlijke begeleiding en een trainingsprogramma om je verder te kunnen ontwikkelen

MEER INFORMATIE & SOLLICITEREN

Wil jij je graag ontwikkelen bij een (semi) publieke organisatie in Noord-Nederland en ben je opgenomen in het doelgroepregister? Stuur dan jouw open sollicitatie in via de knop ‘solliciteren’.

Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen hebben, neem dan contact op met ons door te bellen naar 050 700 13 23.

De vacature sluit zodra er voldoende kandidaten zijn. Specifieke vacatures komen ook online op onze website.