Gedragswetenschapper

Binnen de gebiedsteams zijn we op zoek naar een: Gedragswetenschapper (24 - 32 uur)

Wil je meer weten? Neem dan contact op voor nadere informatie met Marga ter Schure, teamleider Sociaal Domein. Telefoon (06) 34 46 36 78 (bereikbaar op maandag tot en met donderdag tussen 08:30 uur en 16:30 uur) of mail m.terschure@8ktd365.nl. 

Wat ga je doen?

Als gedragswetenschapper adviseer je, gevraagd en ongevraagd, en coach je de sociaal werkers van het gebiedsteam. Hierbij help je bij het nemen van kernbeslissingen en ondersteun je de sociaal werkers bij het opstellen van plannen van aanpak. Daarnaast heb je een constaterende rol bij het uitvoeren van een risicotaxatie, het wel en niet doen van een raadsmelding en het duiden van gedrag. Je ondersteunt bij het afwegen van beschermende en risicofactoren voor het onbedreigd opgroeien van kinderen en jongeren. Ook heb je een taak in de deskundigheidsbevordering van de sociaal werkers.

Wie zoeken wij?

Als gedragswetenschapper beschik je over een scherp analytisch vermogen en ben je instaat om de sociaal werkers te enthousiasmeren en inspireren. Verder heb je als gedragswetenschapper:

  • Een afgeronde WO-opleiding orthopedagogiek;
  • Kennis en ervaring met Signs of Safety;
  • Een positieve houding ten opzichte van de Friese taal waarbij passieve beheersing een pré is.

Gemeente Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel iets voor jou?

De gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel werken samen in een werkmaatschappij. Dat gaat veranderen. We weten nu nog niet of beide gemeenten samengaan of zelfstandig verder gaan. Het is daarom een onzekere tijd, ook voor de medewerkers. Het werk gaat gewoon door, projecten wachten niet en ook onze inwoners rekenen op ons. Samen moeten we het doen en daar gaan we voor. Daarom zijn wij op zoek naar medewerkers met lef.  Schrikt dit jou niet af? En wil je werken aan een nieuwe organisatie? Ook al weten we nog niet hoe die eruit gaat zien. Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren.

Wat bieden wij jou? 

Bij ons krijg je veel ruimte om je werk zelfstandig te doen. Dit kan in onze gemeentehuizen in Buitenpost en Burgum en ook gedeeltelijk thuis. Verder:

  • Een salaris van € 3.719,- en € 5.366,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (functieschaal 10A CAO Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties, salarispeil 2 januari 2023).  
  • Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% van het brutosalaris;
  • 8KTD Akadamy.

Ben je enthousiast?

Stuur dan  jouw motivatie en cv via https://www.werkeninfriesland.nl/plz-vacancy/gedragswetenschapper/ ! Binnen drie werkdagen na je sollicitatie heb je al bericht van ons! De vacature sluit zodra we een geschikte kandidaat hebben.