Beleidsadviseur Recreatie & Toerisme

                                                                                                                                           Vacature

                                                                                                              Beleidsadviseur Recreatie en Toerisme (28 uur)

Wie wil met ons inhoud geven aan de mooie Friese natuur waar recreatie en toerisme nog alle ruimte krijgen? Ben jij iemand die de handen uit de mouwen durft te steken, dan zoeken we jou!!

Bij ons is nog zóveel te ontdekken. Nu al meer weten over deze vacature bel of app Fedde Wielstra, teamleider op 06-46234047.

 Wat is de uitdaging?

Als beleidsadviseur Recreatie en Toerisme ben je verantwoordelijk voor een breed takenpakket binnen de gemeente Achtkarspelen. Je werkt nauw samen met jouw collega beleidsmedewerker Recreatie en Toerisme van de gemeente Tytsjerksteradiel. Het zwaartepunt van deze nieuwe functie ligt bij het aansturen en uitvoeren van de beleidsvisie ‘Achtkarspelen, priuw de Wâlden proef de Wouden’ voor toerisme en recreatie binnen Achtkarspelen.

 Wat ga je doen?

Jij vertegenwoordigt de gemeente in zowel interne als externe overleggen en leidt projecten. Jij bent goed in het behandelen van langdurige en complexe processen waarbij je samenwerkt met ondernemers, ontwikkelaars en inwoners. Jij levert een bijdrage aan overstijgende programma’s zoals Stichting RMT en draagt bij aan regionale afstemming.  Jij hebt een belangrijke rol om ondernemers aan elkaar te verbinden. Verder ben jij dé contactpersoon voor de toeristische en recreatieve ondernemers binnen de gemeente.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

  •  Het realiseren van toeristische en recreatieve voorzieningen;
  • Het schrijven van college- en raadsvoorstellen;
  • Het signaleren en ontwikkelen van kansen en initiatieven met ondernemers in samenwerking met collega’s binnen en buiten het team Ontwikkeling & Advies Ruimte.

 Wie zoeken wij?

De adviseur die wij zoeken binnen ons team is een creatieve netwerker die zelfstandig kan werken en een flexibele teamgenoot is. Je hebt kennis van het opzetten en uitvoeren van (gesubsidieerde) projecten, het verzorgen van voortgangsrapportages en het beheren en bewaken van bijbehorende budgetten. Verder zoeken wij iemand met:

  • Een afgeronde Hbo-opleiding met werkervaring op het gebied van toerisme en recreatie;
  • Onderhandelingsvaardigheden; je handelt proactief, resultaatgericht en ondernemend;            
  • Gevoel voor bestuurlijke verhoudingen, je denkt strategisch.

Gemeente Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel iets voor jou?

De gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel werken samen in een werkmaatschappij. Dat gaat veranderen. Beide gemeenten worden weer zelfstandig.  Het is daarom een onzekere tijd, ook voor de medewerkers. Het werk gaat gewoon door, projecten wachten niet en ook onze inwoners rekenen op ons. Samen moeten we het doen en daar gaan we voor. Daarom zijn wij op zoek naar medewerkers met lef. Wil jij deze uitdaging aangaan? Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren!

 Wat bieden wij jou?

Een aanstelling voor één jaar met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten in een vast contract. Bij ons krijg je ruimte om je werk zelfstandig te doen. Dit kan in onze gemeentehuizen in Buitenpost en Burgum en ook gedeeltelijk thuis:

  • Een salaris van € 3.396, - en € 5.009, - bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (functieschaal 10 CAO Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties, salarispeil 2 januari 2023).

 Ben je enthousiast?

Stuur dan uiterlijk maandag 2 oktober jouw motivatie en cv. De kennismakingsgesprekken vinden plaats op donderdag 12 oktober a.s. We vragen je hier rekening mee te houden.

Solliciteren kan via de site Werken in Friesland:

https://www.werkeninfriesland.nl/vacature/beleidsadviseur-recreatie-en-toerisme-3/

 Informatie over de gemeente en de arbeidsvoorwaarden kun je vinden via;

https://www.achtkarspelen.nl/werken-bij-de-gemeente

Ten slotte kan het zijn dat we een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je vragen.