Gemeente Terschelling

Werken voor het mooiste eiland van Nederland!

Wil je werken voor het mooiste eiland van Nederland? Dat kunnen wij ons voorstellen. Ons eiland is ‘picture perfect’ door bijvoorbeeld het officiële Europese natuurreservaat De Boschplaat, de mooie haven van West-Terschelling en natuurlijk de kenmerkende vuurtoren De Brandaris. Er is voor alle soorten reizigers wat wils: mooie natuur, goede horeca, mooie en brede stranden en mooie dorpen.

Werken bij een kleine gemeente

Onze gemeente is een kleine organisatie. We hebben zo’n 100 medewerkers. We zijn zelfstandig, maar werken ook samen met de andere waddeneilanden. De lijntjes zijn bij ons nog echt kort en dit betekent dat je soms dingen snel kunt regelen. Hier heerst een cultuur van ‘samen de schouders eronder’. Je werk beperkt zich daarom niet altijd alleen tot je functieomschrijving, maar kijkt vaak verder dan jouw eigen werkveld. Dit houdt je werk fris en uitdagend.  Een speerpunt voor onze organisatie is dat wij jong talent graag verwelkomen.  Maar ook collega’s
die misschien niet de passende ervaring hebben, maar wel de motivatie om te leren. Waar dit nodig is leiden wij onze medewerkers dan ook graag verder op.

Ook voor ZZP’ers en freelancers

Omdat we klein zijn, betekent dit dat we niet iedere expertise altijd in huis hebben. Wij nemen daarom ook ZZP’ers en freelancers aan voor tijdelijke klussen. Heb je interesse? Je kunt gewoon solliciteren op een functie.