Service- en KGA-depot medewerker

Het team afvalinzameling zoekt een 

Medewerker team afval gericht op KGA-depot-werkzaamheden

Voor 36 uur per

Gemeente Midden-Groningen is een jonge gemeente, ontstaan uit de fusie tussen de gemeenten Hoogezand-Sappemeer, Slochteren en Menterwolde. Wij zijn volop aan het (op)bouwen en zoeken geregeld nieuwe collega’s die zin hebben om de schouders eronder te zetten en samen te werken in onze gemeente die zich als bondgenoot opstelt. Bouw jij mee aan Midden-Groningen?

IBOR bestaat uit een aantal uitvoerende teams, een team afvalinzameling en een team bedrijfsbureau IBOR. Deze teams zorgen samen voor het beheer en onderhoud van de integrale openbare ruimte, inclusief de afvalinzameling. We werken dagelijks aan de toegankelijkheid en aantrekkelijkheid van de buitenruimte voor civiele zaken (zoals wegenonderhoud, onderhoud bruggen, openbare verlichting, verkeersregelinstallaties, ondergrondse kabels en leidingen), groenvoorziening, riolering en afvalinzameling. Daarnaast verzorgen wij een 24-uurs storingsdienst, beheren we begraafplaatsen en composteerterreinen en verzorgen de gladheidsbestrijding.

Het team afvalinzameling voert de taken uit die thuishoren bij het inzamelen en vervoeren van afval- en grondstoffen. Jij bent vooral verantwoordelijk voor het afhandelen van meldingen zoals het omwisselingen en repareren van mini-containers die huis-aan-huis geplaatst zijn. Tevens werk je veel in het depot voor klein gevaarlijk afval op één van de afval brengpunten.

De meldingen worden voorbereid door een collega waarbij jij zorgt voor het meenemen van de juiste materialen; het contact met de inwoners; reparaties of ledigingen van mini-containers en afhandelingen in het digitale systeem. Je neemt hiervoor de klusauto mee. Na ontvangst van de afvalstoffen zorg jij voor de juiste sortering en opslag.

De belangrijkste taken van deze functie zijn:

 • Zelfstandig afhandelen van servicemeldingen;
 • Zelfstandig werken in het KGA depot;
 • Je kunt ook ingezet worden op overige voorkomen de werkzaamheden;
 • Deelnemen aan de gladheidsbestrijding en/of de storingsdienst.
 • Toezien op Arbo middelen en toolbox

Het team zoekt iemand met:

 • Rijbewijs B en C1E;
 • Bij voorkeur ervaring in de bovengenoemde taken;
 • Een actieve houding om een bijdrage te leveren aan de gewenste cultuur van het team;
 • Computervaardigheden, onder andere kennis van het Microsoft office pakket;
 • Communicatieve vaardigheden;
 • Het certificaat depothouder klein chemisch- en gevaarlijk afval of bereid deze te halen;
 • Een servicegerichte, vriendelijke en klantgerichte houding en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

Salaris, informatie en solliciteren:

Voor deze functie geldt schaal 5, met een maximum brutosalaris van  € 2.765,00 per maand. Het salaris op jaarbasis wordt vermeerderd met + 18,25% opgebouwd uit onder andere vakantietoeslag, eindejaarsuitkering en verlof. Het dienstverband is eerst voor een jaar, met de intentie tot een vast dienstverband voor onbepaalde tijd, dit is afhankelijk van het persoonlijk functioneren.

Informatie over de procedure kun je inwinnen bij Margo Wesseling op telefoonnummer 0598-373876 of via de mail margo.wesseling@midden-groningen.nl.

We zien je reactie graag  tegemoet voor 16 maart 2021 via ons platform Werkenbij.midden-groningen.nl voorzien van een motivatiebrief en CV.