Adviseur vastgoedmanagement

Ben jij enthousiast, heb je doorzettingsvermogen en ben je in staat om binnen en buiten kaders te denken? Wil jij samen met ons de gemeente versterken? Deze functie geeft je de kans om vorm te geven aan de organisatie die wij voor ogen hebben. Bouw jij met ons mee?

Waarom wij op zoek zijn naar jou

Bij Midden-Groningen werken wij hard om onze inwoners zo goed mogelijk te ondersteunen en te helpen. Ook het beheren, onderhouden en duurzaam maken van gebouwen hoort tot de taken van de gemeente. We doen dit voor ongeveer 130 gebouwen waaronder dorps- en wijkcentra, schoolgebouwen, sportgebouwen, kantoorgebouwen, gemeentewerven en gemeentehuis.

Het vastgoedbeheer is nooit saai! Vastgoedbeheer is bij onze gemeente plannen maken, in beweging blijven en sociaal meedenken. Wensen van gebouwgebruikers veranderen en de ontwikkelingen op sociaal, economisch en technisch vlak staan nooit stil. Daarom zijn wij binnen het team Gebouwenbeheer op zoek naar een Adviseur vastgoedmanagement om samen met het team en collega’s van andere teams aan de slag te gaan met verschillende opdrachten op het gebied van het vastgoed in beheer van de gemeente.

Hoe ziet jouw werkweek eruit?

Als Adviseur vastgoedmanagement van de gemeente is je werkweek afwisselend. Het ene moment heb je een gesprek met een collega uit je team of uit een ander team. Het andere moment heb je een overleg met een wethouder over strategische zaken. Het afstemmen, coördineren en (in gezamenlijkheid) tot besluiten komen is erg belangrijk in jouw functie. Het team gebouwenbeheer is volop in beweging. Er moet beleid worden vastgesteld voor huur en gebruik van de gebouwen en er spelen diverse complexe vraagstukken.

Met wie werk jij samen?

Als Adviseur vastgoedmanagement werk je samen met jouw collega’s van het team Gebouwenbeheer. Maar je gaat in de projecten ook veel samenwerken met collega’s uit andere delen van onze organisatie. Ook zit je regelmatig met beleidsmedewerkers van verschillende afdelingen en directie om tafel om beleid te schrijven voor bijvoorbeeld de verhuur van onze gebojwen. Daarnaast heb je contact met partijen buiten onze organisatie, zoals; maatschappelijke organisaties, inwoners en leegstandbeheerders.

Wat breng jij mee?

Voor deze functie zoeken we iemand met kennis van huurrecht en bouwkundig vastgoed. Je weet collega`s van andere afdelingen te vinden en je kan goed samenwerken aan multidisciplinaire projecten. Je hebt aantoonbare affiniteit met vastgoedbeheer en je hebt ervaring als adviseur/ beleidsmedewerker bij een gemeente of adviesbureau. Je bent resultaatgericht en weet van aanpakken; een proactieve alleskunner. Je weet de werkzaamheden goed te prioriteren en te organiseren en kunt goed zelfstandig werken. En natuurlijk ben je politiek-bestuurlijk sensitief.

Verder vragen we:

  • HBO+ werk- en denkniveau
  • Afgeronde opleiding Vastgoed- en Makelaardij of Vastgoedkunde.
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in vastgoedmanagement
  • Ervaring met projectmatig werken en projectmanagement

Waarom je deze functie niet wil mislopen

Je wilt verantwoordelijkheid

Bij ons krijg je de ruimte en het vertrouwen om het werk op jouw manier in te richten.

Je wilt het anders doen

Je gaat aan de slag in een organisatie waar ruimte is voor nieuwe ideeën en plannen.

Je wilt afwisseling

Als Adviseur vastgoedmanagement werk je aan meerdere projecten en uitdagingen tegelijkertijd: geen werkdag is hetzelfde.

Wat bieden we jou

Samen bouwen we aan een sterke en klantgerichte organisatie. Dat is niet alleen mooi werk. Daar staat ook iets tegenover. Daarom bieden wij je een arbeidsovereenkomst voor 36 uur per week en een modern voorwaardenpakket. De functie is ingedeeld in schaal 10 van de CAO gemeenten. Hierbij hoort een goede pensioenregeling en een Individueel Keuzebudget van 18,25% van jouw brutosalaris. Hiermee kun je bijvoorbeeld extra verlofdagen kopen of jouw brutosalaris fiscaalvriendelijk inzetten voor allerlei doeleinden. Bij onze gemeente krijg je veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dat kan door middel van workshops, trainingen en ons eigen studie-platform. Natuurlijk krijg jij goede kantoorvoorzieningen voor thuis, een mobiele telefoon en laptop zodat jij jouw werkzaamheden hybride kan verrichten. Bovendien beschikken wij over voldoende gratis parkeergelegenheden rondom de werklocaties.

Werken bij Midden-Groningen

Midden-Groningen is een organisatie die jou uitdaagt om het beste van jezelf te laten zien. Dit doen wij samen in een professionele organisatie waarin we op elkaar vertrouwen. Waarin we ons verantwoordelijk voelen en onze vrijheid belangrijk vinden.

Enthousiast geworden?

Laat deze vacature gerust even bezinken. Maar, wacht niet te lang…Het kan zijn dat we de vacature eerder sluiten wanneer we een geschikte kandidaat hebben gevonden. Wij maken binnenkort graag kennis met jou en de ervaring die jij meebrengt.