Administratief medewerker P&O

Gemeenteambtenaar – een baan vol diversiteit, waar een behoorlijke verantwoordelijkheid bij hoort. Iedere dag opnieuw de uitdaging aangaan. Vooral omdat je een rechtstreekse bijdrage kunt leveren aan het woongenot van de inwoners. Hier in Loppersum zijn dat zo’n 10.000 mensen, in 17 Groningse dorpen, midden in het landelijke ‘Groene Hart’ van de provincie, halverwege Groningen-Stad en de Waddenzee.


Werken bij de gemeente Loppersum

De medewerkers, misschien wel je toekomstige collega’s, spreken zich duidelijk uit over onze aantrekkelijkheid als werkgever. Dit mag je verwachten: veel vrijheid en ruimte bij het uitvoeren van je werkzaamheden, een prettige, informele sfeer, geen overbodige omwegen of strikte bureaucratie, open en directe communicatie, een team met veel jonge mensen, altijd mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Er gebeurt veel; het is soms hard werken, maar bijna altijd dankbaar werk. Veel gehoorde antwoorden: grote betrokkenheid, opvallende saamhorigheid.

Het gemeentehuis in Loppersum is goed bereikbaar. Vanaf Groningen ben je met de trein in precies 24 minuten in Loppersum (en 3 minuten lopen naar je werkplek), met de auto doe je er zo'n 20 minuten over.

De vijf afdelingen van onze organisatie: Maatschappelijke & Ruimtelijke Ontwikkeling (MRO) met de vier secties Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu (VROM), Welzijn, Beheer Openbare Ruimte (BOR) en de Buitendienst, het KlantContactCentrum (KCC), Bedrijfsvoering, Personeel, Organisatie & Juridische Zaken (POJ). Een vrij nieuw, apart programma; Gaswinning & Aardbevingen, voert het meerjarenprogramma ' Aardbevingsbestendig en Kansrijk Groningen'  binnen Loppersum uit.
Voor de afdeling POJ zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie vanAdministratief medewerker P&O
(voor 20 uur per week)


Wat ga je doen?

Je zorgt ervoor dat de administratieve processen binnen de afdeling doorlopen worden. Medewerkers kunnen bij jou terecht met vragen over onder andere contracten, sollicitaties en mutaties van de salarisverwerking. Je vindt het leuk om alles correct en tijdig op te pakken.


Wie zoeken wij?

Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en je beschikt over een aantal jaren werkervaring binnen het vakgebied P&O, bij voorkeur in een gemeentelijke omgeving. Samenwerken in een team past bij je. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Ook ben je accuraat, klant- en servicegericht, stressbestendig en flexibel. Je hebt een proactieve instelling en beschikt over uitstekende mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Je hebt kennis en ervaring met Microsoft Word, Excel en personeelsinformatiesystemen (bij voorkeur Beaufort).


Wat bieden wij?

Wij bieden een veelzijdige functie in een informele, open en collegiale werksfeer. We zijn een platte organisatie met korte lijnen, ook richting het bestuur. Jouw salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.986.- bruto (schaal 7 CAR-UWO/peildatum 1 januari 2018) per maand bij een 36-urige werkweek. Het betreft een tijdelijke functie tot 1 januari 2021.


Meer weten of direct solliciteren?

Nadere informatie over de inhoud van de functie, de organisatie en de sollicitatieprocedure is te verkrijgen bij Agnes Hamminga, medewerker P&O, en Moniek van der Til, personeelsconsulent. Ze zijn beide bereikbaar via het algemene telefoonnummer van de gemeente: 0596-548200.

Solliciteren kan via onze website www.loppersum.nl, hier vind je ook meer informatie over onze gemeente. Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag digitaal op uiterlijk maandag 27 mei 2019. De selectiegesprekken staan gepland op maandag 3 juni 2019.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.