Medewerker Servicedesk

Medewerker Servicedesk

 

Het Hogeland is een Noord-Groninger gemeente die groeit. Waar ruimte is voor pioniers en frisdenkers om samen verder te bouwen aan de organisatie. Wij richten ons op ruimte voor inwoners en hun initiatieven. Daarin zijn samenwerking en maatwerk vanzelfsprekend.

Ben jij op zoek naar een boeiende functie? De gemeente Het Hogeland heeft ruimte voor een medewerker servicedesk (HR21: Medewerker beleidsuitvoering IV) voor 36 uur per week - schaal 7.

Team

De Servicedeskmedewerker is onderdeel van het team Facilitaire Zaken. Het team bestaat uit 15 medewerkers. Samen nemen zij de interne dienstverlening van de gemeente voor hun rekening. Ze ondersteunen collega’s online, per telefoon en op de locaties zelf.

Ook als het goed gaat, kan het steeds een beetje beter”. Dat is het credo van het team Facilitair. Het is belangrijk dat de collega’s zich goed en gastvrij geholpen voelen. Het team blijft haar dienstverlening doorlopend aanpassen aan de behoefte van de organisatie.

 

Dit ga je doen

De Servicedeskmedewerker is het visitekaartje en het eerste aanspreekpunt voor zowel de interne als externe klant.

 • Je bent verantwoordelijk voor het registreren en de correcte afhandeling van vragen, klachten en storingen. Dit alles binnen de daarvoor gestelde servicetijden.
 • Je beheert toegangsbewijzen, apparatuur en overige persoonsgebonden goederen die door de gemeente in bruikleen worden of zijn gegeven. Ook verzorg je de administratieve afhandeling hiervan.
 • Je handelt vragen, wensen, verzoeken van medewerkers betreffende de facilitaire dienstverlening af en verwerkt dit in het FMIS-systeem.
 • Je publiceert en bewaakt actuele de facilitaire informatie vanuit het FMIS-systeem.
 • Je organiseert, in samenwerking met verschillende teams, verschillende bijeenkomsten waarbij duidelijke afspraken worden gemaakt, bestellingen en/of diensten geregeld worden ingekocht.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor leveranciers, houd operationele contacten met hen en bewaakt en controleert de leveranciersafspraken.
 • Je beheert de facilitaire voorraden.

 Jouw talenten

Je hebt een dienstverlenende instelling, waarbij (klant)vriendelijkheid, flexibiliteit en hulpvaardigheid vanzelfsprekend zijn. Je staat graag klaar om mee te denken, te helpen of te assisteren. Je maakt het mensen graag naar de zin en denkt in mogelijkheden. Je staat sterk in je schoenen en houdt het hoofd koel als het even hectisch wordt.

Daarnaast heb je de volgende vereiste kennis en ervaring:

 • Je hebt minimaal een mbo-diploma gericht op de facilitaire dienstverlening of daarmee vergelijkbaar.
 • Je hebt twee tot drie jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt affiniteit en interesse in het werken met geautomatiseerde systemen.
 • Je bent mondeling en schriftelijk communicatief sterk.

Wat wij jou bieden

Ruimte voor plezier in je werk maar ook voor eigen initiatief en ontwikkeling, een dynamische werkomgeving, korte lijnen en een prettige werksfeer Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar.  De functie is gewaardeerd in schaal 7. Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en ligt tussen minimaal €2.255  en maximaal € 3.301 (peildatum 1 april 2022) op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast krijg je een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 17,05% bovenop je brutosalaris. In deze functie kun je zowel thuis als op kantoor werken. Jouw standplaats is Uithuizen.

 

Belangstelling of meer informatie

Je kunt reageren tot en met 17 juli 2022 via de website van de gemeente Het Hogeland. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Trees Krebs (HRM-adviseur), via telefoonnummer 088-3459229 . Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met teamcoach Henk Sloots, via telefoonnummer 088-345 92 94.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 21 juli 2022 op het gemeentehuis in Uithuizen. Als je op deze datum met vakantie bent, vermeld dit dan in je brief.  

We zien je sollicitatie graag tegemoet. Bij ons is iedereen welkom, wij gaan voor energie en werkgeluk!!

Ruimte!

Ruimte is de kern van de ambitie van de nieuwe gemeente Het Hogeland. Spreekt ruimte je aan? Je leest er meer over in de Visie Ruimte!