Medewerker openbare ruimte - Civiel

Het Hogeland is een Noord-Groninger gemeente die groeit. Waar ruimte is voor pioniers en frisdenkers om samen verder te bouwen aan de organisatie. Wij richten ons op ruimte voor inwoners en hun initiatieven. Daarin zijn samenwerking en maatwerk vanzelfsprekend.

Ben jij iemand die van aanpakken weet en hou je van buiten werken? Dan zijn wij misschien op zoek naar jou! Als je nog niet de juiste ervaring hebt en ben je bereid tot het volgen van een opleiding, ook dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

 

De gemeente Het Hogeland heeft ruimte voor een

medewerker openbare ruimte - Civiel
36 uur per week - schaal 5 - HR21 functie medewerker technische uitvoering III

 

Team Beheer en Onderhoud

In het team Beheer en Onderhoud staat plezier in het werken voorop. Heel letterlijk staan wij voor de ruimte in Het Hogeland. Wij zorgen voor het onderhoud van de buitenruimte van één van de grootste gemeenten in Nederland. Daarnaast zijn de medewerkers van het leerwerkbedrijf Werkplein Ability volledig geïntegreerd in het team waarmee we een bijdrage leveren aan een inclusieve gemeente. Het team Beheer en Onderhoud werkt vanuit verschillende locaties.

Dit ga je doen

Voor het onderhoud van de openbare ruimte in de gemeente Het Hogeland hebben wij jou  nodig. Jij handelt diverse meldingen van inwoners af. Dit kunnen verschillende zaken zijn zoals klein straatwerk bijwerken (stoeptegels niet recht, wortelopdruk), zwerfvuil, vervuiling op de weg of een verstopping van riool- of kolkaansluitingen. Je werkt de melding vakkundig en tijdig af en informeert de voorman. Daarnaast verricht je reguliere civieltechnische onderhoudswerkzaamheden, zoals straat- en rioleringswerk, onderhoud aan straatmeubilair, onderhoud verkeersborden. Natuurlijk komt er meer bij kijken, maar dit is een kleine greep van jouw werkzaamheden.

Voor je werk heb je regelmatig contact met burgers. Je zorgt voor een juiste overdracht van deze contacten en signalen binnen het team. Ook vind je het fijn om collega’s te begeleiden en te helpen om hun kennis op het gebied van grijs te verbreden. Deelname aan gladheid- en calamiteitendiensten buiten de reguliere werktijden, kan tot de mogelijkheden behoren.

Jouw talenten

Jij bent een aanpakker die het werk ziet liggen, daarnaast ben je proactief en vindt het geen probleem dat niet iedere dag er hetzelfde uitziet.

Ook ben je dienstverlenend ingesteld en daarnaast communicatief vaardig. Verder ben je een teamspeler, vind je het belangrijk om je steentje bij te dragen aan de inclusiviteitsgedachte van de gemeente en heb je gevoel voor goed gastheerschap.

Tenslotte beschik je over een afgeronde mbo opleiding Infra/civiel, niveau 3 en ben je in het bezit van een geldig VCA-diploma en rijbewijs BE.

Wat wij jou bieden

Ruimte voor plezier in je werk uiteraard. Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar. Als jij en wij aan het eind van het jaar vinden dat we goed bij elkaar passen en de omstandigheden ongewijzigd zijn, dan kan dit leiden tot een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. De functie is gewaardeerd op schaal 5 (Cao Gemeenten). Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en is minimaal € 1.814,00 en maximaal € 2.765,00 per maand op basis van een 36-urige werkweek (peildatum 1 oktober 2020).

Op basis van opleiding en ervaring kan indeling in de aanloopschaal 4 (Cao Gemeenten), minimaal € 1.762,00 en maximaal € 2.627,00 op je van toepassing zijn.  Daarnaast krijg je een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 17,05% bovenop je brutosalaris.

Belangstelling of meer informatie

Spreekt bovengenoemde vacature je aan, reageer dan snel. Solliciteren kan via de website van de gemeente Het Hogeland. Je kunt reageren tot 23 augustus 2021. De gesprekken staan gepland op woensdagochtend 1 september a.s. Voor meer informatie kun je contact opnemen met teamcoach Henk van Dijk via telefoonnummer 088-3459181 of 06-55808813.

Deze vacature wordt in- en extern gelijktijdig opengesteld. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Ruimte!

Ruimte is de kern van de ambitie van de nieuwe gemeente Het Hogeland. Je leest er meer over op: http://www.hethogeland.nl/ruimte.