Medewerker (junior) ontwerp en voorbereiding Infra

Het Hogeland is een Noord-Groninger gemeente die groeit. Waar ruimte is voor pioniers en frisdenkers om samen verder te bouwen aan de organisatie. Wij richten ons op ruimte voor inwoners en hun initiatieven. Daarin zijn samenwerking en maatwerk vanzelfsprekend.

 

De gemeente Het Hogeland heeft ruimte voor een

Junior medewerker ontwerp en voorbereiding Infra
(36 uur – schaal 8 of 9 - HR21 functie: medewerker ontwerp en voorbereiding V of IV)

 

Het betreft een functie in schaal 9. Maar wij willen ook kandidaten uitnodigen te solliciteren die nog niet aan de functie-eisen voldoen maar het vak wel graag zouden willen leren en zich verder willen ontwikkelen. Verwacht jij van jezelf dat je de werkzaamheden genoemd onder ‘dit ga je doen’ je snel eigen kunt maken met begeleiding van de collega’s in het team en zie jij jezelf als een aanstormend talent? Aarzel dan niet en solliciteer op onze vacature. Vinden wij jou vervolgens onze droom-kandidaat? Dan spreken we een ontwikkeltraject met je af en je wordt eerst ingeschaald in schaal 8.

Team

Het team waarin je terecht komt houdt zich bezig met infra op het gebied van ruimtelijke ordening. Je werkt hier met techniek, water, verkeer, groen, riolering, wegen, kortom alles wat civiel- en cultuurtechnisch is. Naast inhoudelijk werk is klantcontact ook een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Of het nu gaat over een klacht of dat we een avond bij een dorpsvereniging zitten, we willen onze inwoners bij ons werk betrekken. Het team Infra werkt vanuit Uithuizen waar ook de standplaats is. Je kunt daarnaast ook vanuit huis en op andere locaties werken.

Dit ga je doen

  • Je wordt als medewerker ontwerp en voorbereiding breed ingezet in het team Infra.
  • Je maakt (beheer) plannen op het gebied van de infrastructuur, water en riolering en/of mobiliteiten.
  • Je zorgt voor het ontwerp, de voorbereiding en het advies over (de uitvoering van) de wegen, verkeer en vervoervoorzieningen in de openbare ruimte.
  • Je bewaakt en beoordeelt de uitvoering van beheerplannen, meerjaren onderhoudsplannen en investeringsprogramma's.
  • Je bent belast met het opstellen en of beoordelen van onderhoudscontracten. Toetst conceptplannen op beheeraspecten.
  • Je houdt de benodigde beheergegevens actueel en verstrekt overzichten van uit te voeren en uitgevoerde werkzaamheden.
  • Je wordt ingezet op besteksvoorbereiding en tekenwerk.

Jouw talenten

Je denkt en werkt op mbo+/hbo-niveau. Je bent bekend met de RAW-systematiek en tekenprogramma’s. Werken doe je met enthousiasme en energie. Je kunt werken in een omgeving waarin je soms snel tussen onderwerpen moet schakelen. Je bent gericht op samenwerking intern maar vooral ook extern, je bent klant- en resultaatgericht.

Wat wij jou bieden

Leuke collega’s, ruimte, ontwikkeling en plezier in je werk. Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar. Als jij en wij aan het eind van dat jaar vinden dat we goed bij elkaar passen, en de omstandigheden ongewijzigd zijn, kan de arbeidsovereenkomst leiden tot een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

De functie is gewaardeerd in schaal 9. Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en is minimaal € 2.756 en maximaal € 4.048 (peildatum 1 oktober 2020), op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast krijg je een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 17,05% bovenop je brutosalaris.

Vinden we je een aanstormend talent dan is je salaris afhankelijk van wat je al mee brengt aan kennis en ervaring gebaseerd op schaal 8 en minimaal € 2.435,-- en maximaal € 3.520,-- op basis van een 36-urige werkweek.  Daarnaast krijg je een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 17,05% bovenop je brutosalaris.

Belangstelling of meer informatie

Graag ontvangen wij uiterlijk woensdag 21 april 2021 je motivatiebrief en CV via: vacatures@hethogeland.nl. Wil je eerst meer informatie? Dan kun je contact opnemen met teamcoach Infra, Jerry Koomans van den Dries via telefoonnummer 088-3458888. De gesprekken staan gepland op maandag 26 april 2021.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Visie ruimte!

Ruimte is de kern van de ambitie van de nieuwe gemeente Het Hogeland. Spreekt ruimte je aan? Je leest er meer over op: http://www.hethogeland.nl/ruimte.