Medewerker DZH/Grondstoffen

Het Hogeland is een Noord-Groninger gemeente die groeit. Waar ruimte is voor pioniers en frisdenkers om samen verder te bouwen aan de organisatie. Wij richten ons op ruimte voor inwoners en hun initiatieven. Daarin zijn samenwerking en maatwerk vanzelfsprekend.

De gemeente Het Hogeland heeft ruimte voor een

              Medewerker DZH/Grondstoffen

Team Vastgoed, Grondzaken en Duurzaamheid

Teamcoach Arjan Dijkstra: "In dit team heb je daadwerkelijk invloed op hoe het er buiten uitziet, hoe onze unieke ruimte wordt beleefd en hoe dat van toegevoegde waarde is voor onze inwoners. Samen streven we naar een maximale kwaliteit van die ruimte. Jouw werk hier doet ertoe, leidt tot verbetering en heeft impact op de leefbaarheid en leefomgeving. En dat geeft energie. Elke dag opnieuw."

Het team Vastgoed, Grondzaken en Duurzaamheid werkt vanuit Uithuizen wat ook de standplaats is.

Dit ga je doen

Je vertaalt beleid en ondersteunt op een complex en breed terrein van duurzaamheid, grondstoffen en burgerkracht.

Daarbij zoek en creëer je op het eigen vakgebied draagvlak voor beleidsstrategieën en presenteer je effecten van beleidsdoelstellingen. Tenslotte initieer en onderhoud je een relatienetwerk en bevorder je de samenwerking met organisaties/partijen.

Jouw talenten

Je hebt MBO+/ HBO werk- en denkniveau, ook heb je minimaal 2 jaar werkervaring binnen een gemeentelijke organisatie. Daarnaast heb je kennis op het gebied van milieu en grondstoffen.

Wat wij jou bieden

Ruimte voor plezier in je werk uiteraard. Je krijgt in eerste instantie een aanstelling in tijdelijke dienst voor de duur van een jaar. Als jij en wij aan het eind van dat jaar vinden dat we goed bij elkaar passen, en de omstandigheden ongewijzigd zijn, dan kan de tijdelijke aanstelling leiden tot een aanstelling voor onbepaalde tijd.

De functie is gewaardeerd op schaal 9 (CAR-UWO). Het salaris is afhankelijk van jouw opleiding en ervaring en is maximaal € 3.805,00 per maand op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast krijg je een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 17,05% bovenop je brutosalaris.

Belangstelling of meer informatie

Je kunt reageren tot en met 31 augustus  2019. Solliciteren kan via: . Voor meer informatie kun je contact opnemen met de teamcoaches Arjan Dijkstra of Lisa Labrie via 088 345 8888.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Ruimte!

Ruimte is de kern van de ambitie van de nieuwe gemeente Het Hogeland. Het is een begrip dat je letterlijk kunt nemen, maar dat ook vol symbolische betekenis zit. We hebben het over fysieke ruimte – ons prachtige landschap en de bijzondere dorpen, buurtschappen en kernen daarin –, maar ook over ruimte voor inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Om hun leven vorm te geven, om economische kansen te benutten, om de samenleving te ontwikkelen. Ruimte, ook voor bestuurders en medewerkers: om voor inhoudelijke vraagstukken pragmatische oplossingen te bedenken en die, desgewenst, als 'maatwerk' uit te voeren. Ruimte is een kracht en ruimte is een behoefte. Gemeente Het Hogeland wil mogelijkheden benutten die ruimte ons in velerlei opzicht biedt.

Spreekt ruimte je aan? Je leest er meer over op: http://www.hethogeland.nl/ruimte.