Gemeente Harlingen

Wil jij aan de slag in onze karakteristieke Friese zeehavenstad?

Houd jij de vaart erin, ook tijdens een beetje tegenwind? Dan pas jij bij Harlingen. Regelmatig zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die het roer om willen gooien.

Werken bij Harlingen

Wij zijn trots op onze inwoners, ondernemers, instellingen en organisaties. Als betrokken en betrouwbare gemeente voelen wij ons verantwoordelijk voor het welzijn van jong en oud.
Van de zwempas voor schoolkinderen tot omgevingsvergunningen voor ondernemers: iedereen kan een beroep op ons doen.
We zijn gastvrij en helpen mensen zoals we zelf geholpen willen worden.

Zo werken we

Gemeente Harlingen is een compacte gemeente. Dat betekent korte lijntjes en volop samenwerken met collega's van andere teams.
Deze kleinschaligheid heeft nóg een groot voordeel. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en werkt aan afwisselende projecten.
Je zit bovendien dicht op het vuur. Bij ons zetelen de burgemeester en wethouders niet in een ivoren toren, maar zitten ze gewoon bij jou aan tafel voor overleg. Wel zo handig.

Eigen identiteit

Van de historische binnenstad tot onze twee prachtige terpdorpen: overal proef je deze nuchtere, eigengereide identiteit.
Zowel Harlingen als Midlum en Wijnaldum hebben volop culturele schatten in huis. Parels die we graag met iedereen delen.
Wij zijn trots op onze gemeente en de resultaten die we samen bereiken.