Functioneel beheerder VTH

Tijdelijk voor de duur van één jaar met de mogelijkheid tot structureel| 1 fte

Ben jij klant- en oplossingsgericht? Kun je out-of-the-box denken en ben jij degene die in een team wil werken om samen de applicaties voor de afdeling VTH te beheren en in te richtten naar de wens van de klant?

Wij zijn op zoek naar een functioneel beheerder die kan opereren in een complexe en dynamische omgeving. Denk jij dit te kunnen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Jij

 • bent verantwoordelijk voor het beheren van de informatiesystemen;
 • adviseert over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van nieuwe releases en ontwikkelingen;
 • geeft ondersteuning aan interne gebruikers bij het gebruik van de vergunningen- en ondersteunende applicaties;
 • beheerst SQL en schrijft query’s om de klanten te ondersteunen.

 

Plek in de organisatie

Vanuit de afdeling Geo & Data (onderdeel van de directie Informatie & Onderzoek) ben je als Functioneel beheerder VTH verantwoordelijk voor het goed functioneren van de Suite4OD. Het team bestaat uit 4 collega’s die een goede samenwerking en een goede werksfeer belangrijk vinden. De inhoud van de werkzaamheden variëren van gebruikersondersteuning tot het bewaken van de kwaliteit en toegankelijkheid van de gegevens.

Wij vragen

 • Kennis en ervaring met Oracle SQL;
 • Kennis en ervaring met testwerkzaamheden (BiSL);
 • Dienstverlenend voor alle klanten en gebruikers;
 • Je bent vindingrijk, overtuigend en beschikt over analytisch vermogen;
 • Schakel tussen IT en de organisatie;
 • Doener, met een scherpe blik en oog voor de business;
 • Snel bekend met nieuwe applicaties.

Competenties

Analytisch vermogen | Je signaleert problemen en vragen. Daarnaast kan je feiten en problemen in een breder verband plaatsen, samenhang zien en uitleggen en hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden.

Nauwkeurig | Je probeert fouten te voorkomen en ziet erop toe dat de taken grondig, geordend en zorgvuldig worden uitgevoerd.

Flexibel | Je bent flexibel. Wanneer er zaken onder druk komen, acteer je daarop.

Klant- en servicegericht | Je kunt luisteren en bent creatief in het vinden van een maatwerkoplossing. Je kunt problemen tijdig opschalen, in-en extern.

Communicatief | Je bent communicatief sterk. Je bent proactief, hebt een open houding en bent in staat je communicatie af te stemmen op je toehoorder. Je spreekt in begrijpelijke termen.

 

Wij bieden

Wij bieden een afwisselende functie in een organisatie die constant in beweging is. Jouw expertise, enthousiasme en inzet doen ertoe.

Afhankelijk van opleiding en ervaring is het salaris maximaal € 4.048,- bruto per maand volgens CAO Gemeenten bij een fulltime dienstverband (functionele schaal 9) voor één jaar met de mogelijkheid tot een vaste arbeidsovereenkomst. De HR21 normfunctie is medewerker systemen II.

Een TMA Talentanalyse kan onderdeel uit maken van de procedure.

 

Informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Martin Beuker, hoofd afdeling Geo & Data, telefoonnummer 06-53331591.

 

Reageren

Ben je geïnteresseerd, reageer dan uiterlijk 21 juni 2021 via de onderstaande button “Solliciteren”. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. Het kan voorkomen dat de mail van de gemeente Groningen in uw ongewenste items (spambox) terecht komt. Check deze daarom regelmatig.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven waarbij, voorrangs- en interne kandidaten van de gemeente Groningen voorrang hebben.

 

Interne medewerkers zijn: medewerkers met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde en bepaalde tijd bij de gemeente Groningen; (oud-) werknemers die op basis van de Cao gemeenten een uitkering ontvangen van de gemeente (hoofdstuk 7, 9 en 10 CAO gemeenten); kandidaten uit de allochtonenpool; medewerkers met een werkervaringsplaats, re-integratiebaan of een maatschappelijke baan, werkzaam binnen de gemeente Groningen; WSW-medewerkers; trainees (na een halfjaar werkzaam te zijn bij de gemeente Groningen); medewerkers <30 jaar werkzaam in een werkleerbaan (na een half jaar werkzaam te zijn bij de gemeente Groningen).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer