GIS medewerker

Structureel | 1 fte

Leg jij gemakkelijk verbinding binnen en buiten de organisatie? Ben jij een innovatieve denker? Zie jij hoe geo-informatie processen kan ondersteunen en ben jij degene die de verantwoordelijkheid op zich wil nemen voor het beheren van onze geo-informatiesystemen?

Wij zijn op zoek naar een  communicatieve GIS-medewerker die kan opereren in een complexe en dynamische omgeving. Denk jij dit te kunnen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Jij

  • ontwikkelt en vervaardigt in opdracht producten op basis van geografische informatiesystemen (GIS) voor klein- en grootschalige toepassingen;
  • adviseert over nieuwe ontwikkelingen in de geo-informatie, zowel op het gebied van data en applicaties als werkprocessen;
  • levert een bijdrage aan het beheer en vervaardigen van geografische basisregistraties en/of bestanden;
  • geeft ondersteuning aan externe gebruikers bij het gebruik van GIS-applicaties of het raadplegen daarvan;
  • start nieuwe projecten op het gebied van geo-informatie op, en levert hieraan een bijdrage.

 

Plek in de organisatie

Jij bent vanuit de afdeling Geo & Data (onderdeel van de directie Informatie & Services) als GIS-medewerker verantwoordelijk voor de gevraagde en geleverde dienstverlening. Hierbij richt je je zowel op interne  als op externe klanten. Je werkt veel samen met je collega’s binnen en buiten de afdeling Geo & Data. Voor de uitoefening van je functie beschik je over goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om nieuwe toepassingen en kansen te zien op het gebied van geo-informatie. Kortom een leuke en uitdagende functie. 

 

Wij vragen

  • een afgeronde relevante HBO opleiding;
  • kennis van en ervaring met GIS-principes, het gebruik van ArcGIS-software in het bijzonder en het werken met geografische databases. Ervaring met FME is in je voordeel;
  • uitstekende vakinhoudelijke analysevaardigheden en kunnen zoeken naar creatieve oplossingen voor vraagstukken;
  • communicatieve vaardigheden waarmee je het belang van goed databeheer onder het voetlicht weet te brengen en het vertalen van een informatievraag naar een concreet product waarbij je de interne klant meeneemt in het resultaat;
  • de zelfstandigheid om je werkzaamheden goed te prioriteren en organiseren. Je zoekt de samenwerking binnen en buiten het team op. Ervaring met projectleiding is in je voordeel.

 

Competenties

Analytisch vermogen| Je signaleert problemen en vragen. Daarnaast kan je feiten en problemen in een breder verband plaatsen, samenhang zien en uitleggen en hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden.

Nauwkeurig| Je probeert fouten te voorkomen en ziet erop toe dat de taken grondig, geordend en zorgvuldig worden uitgevoerd.

Flexibel| Je bent flexibel. Wanneer er zaken onder druk komen, acteer je daarop.

Klant- en servicegericht| Je kunt luisteren en bent creatief in het vinden van een maatwerkoplossing. Je kunt problemen tijdig opschalen, in-en extern.

Communicatief| Je bent communicatief sterk. Je bent proactief, hebt een open houding en bent in staat je communicatie af te stemmen op je toehoorder. Je spreekt in begrijpelijke termen.

 

Wij bieden

Wij bieden een afwisselende functie in een organisatie die constant in beweging is. Jouw expertise, enthousiasme en inzet doen ertoe.

Afhankelijk van opleiding en ervaring is het salaris maximaal € 4.048,- bruto per maand volgens CAO Gemeenten bij een fulltime dienstverband (functionele schaal 9) voor één jaar met de mogelijkheid tot een vaste arbeidsovereenkomst. De HR21 normfunctie is medewerker gegevens II.

Een TMA Talentanalyse kan onderdeel uit maken van de procedure.

 

Informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Martin Beuker, hoofd afdeling Geo & Data, telefoonnummer 06-53331591.

 

Reageren

Ben je geïnteresseerd, reageer dan uiterlijk 18 maart 2021 via de onderstaande button “Solliciteren”.

 

Het kan voorkomen dat de mail van de gemeente Groningen in uw ongewenste items (spambox) terecht komt. Check deze daarom regelmatig.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven waarbij, voorrangs- en interne kandidaten van de gemeente Groningen voorrang hebben.

Interne medewerkers zijn: medewerkers met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde en bepaalde tijd bij de gemeente Groningen; (oud-) werknemers die op basis van de Cao gemeenten een uitkering ontvangen van de gemeente (hoofdstuk 7, 9 en 10 CAO gemeenten); kandidaten uit de allochtonenpool; medewerkers met een werkervaringsplaats, re-integratiebaan of een maatschappelijke baan, werkzaam binnen de gemeente Groningen; WSW-medewerkers; trainees (na een halfjaar werkzaam te zijn bij de gemeente Groningen); medewerkers  

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer