Teamleiders Groningse Kredietbank

3 fte | tijdelijk voor 1 jaar met kans op vast | 36 uur pw

Ben jij een teamleider die snel kan schakelen in een dynamische omgeving, waar veel partijen samenwerken en die het beste uit medewerkers kan halen? Wacht dan niet en reageer, want dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen?

Je levert een actieve bijdrage aan de visie van jouw 2 teams op de langere termijn en zorgt voor afstemming en verbinding met de andere teams binnen de GKB (Groningse Kredietbank) en de overige afdelingen binnen de directie Inkomensdienstverlening.

Je faciliteert de medewerkers zodat zij vanuit hun eigen expertise de werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Je coacht jouw teams en teamleden en hebt daarbij oog voor talent en de inzet daarvan t.b.v. het resultaat.

Je toont lef en daadkracht en kunt omgaan met verschillende dan wel tegenstrijdige belangen.

Daarnaast bewaak je zowel de voortgang van de werkzaamheden als de kwaliteit van de geleverde dienstverlening.

Je draagt bij aan kwalitatief goede schuldhulpverlening.

Tenslotte lever je een actieve bijdrage aan de communicatie, zichtbaarheid en samenwerking die jouw teams hebben met andere partijen zowel intern als extern.

 

Plek in de organisatie

De GKB is onderdeel van de directie Inkomensdienstverlening. De GKB heeft meerdere teams en is momenteel bezig met het omvormen van de afdeling naar een nieuw sturingsmodel. Dit model zal na 1 jaar geëvalueerd worden. Bij een positieve evaluatie zullen de Teamleiders-functies structureel worden.

 

Afdeling Groningse Kredietbank

De afdeling Groningse Kredietbank (GKB), qua omvang ongeveer 120 medewerkers, is de afdeling binnen de directie Inkomensdienstverlening, die schuldhulpverlening uitvoert voor inwoners van de gemeente Groningen en een aantal gemeentes in de regio. We doen dat met o.a. medewerkers Intake, Budgetbeheerders, Schuldregelaars, Beschermingsbewindvoerders, Preventiemedewerkers, Eurocoaches, en balie/administratief medewerkers.

 

Wij vragen

- HBO werk en denkniveau;

- ervaring als coachende leidinggevende;

- verbindende persoonlijkheid;

- ervaring met het door ontwikkelen van teams en de dienstverlening.

 

Competenties

Daadkrachtig | je neemt standpunten in en hakt knopen door. Je toont inspirerend en enthousiast leiderschap.

Resultaatgericht handelen | je zorgt voor een efficiënte bedrijfsvoering. Je benoemt resultaten helder en concreet en bewaakt de voortgang en zo nodig vernieuw je belemmerende werkprocessen en procedures.

Samenwerken | je stimuleert en ondersteunt de medewerkers in hun verdere professionalisering in een open verstandhouding. Je bent in staat om vanuit je positie en visie jouw teams op de juiste wijze bij elkaar te houden, je bevordert de teamgeest.

Verbinden l je bent in staat team-overstijgend te kijken en te werken en bent in staat een actieve en verbindende bijdrage te leveren aan de samenwerking die jouw teams hebben met andere partijen.

 

Wij bieden

Afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 5.067 bruto per maand bij een fulltime dienstverlening. CAO gemeenten, norm per 1 januari 2020 ( indicatief functionele schaal 11, in afwachting van waardering HR-21).

 

Informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Elly Dalmolen, afdelingshoofd GKB. 050-367 59 74

 

Reageren

Je kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier via de button ‘solliciteren’. Solliciteren kan tot en met 21 februari 2020. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Het kan voorkomen dat de mail van de gemeente Groningen in uw ongewenste items (SPAM-box) terecht komt. Check deze daarom regelmatig.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven, waarbij voorrangs- en interne kandidaten van de gemeente Groningen voorrang hebben.

 

NB: De verwachting is dat de vacatures deels intern kunnen worden ingevuld. Ben jij interne kandidaat en denk je aan de voorwaarden te voldoen, dan willen we je zeker uitnodigen om te reageren!

 

 

Interne werknemers zijn: werknemers met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde en bepaalde tijd bij de gemeente Groningen; (oud-) werknemers die op basis van de Cao gemeenten een uitkering ontvangen van de gemeente (hoofdstuk 7, 9 en 10 Cao gemeenten); kandidaten uit de allochtonenpool; werknemers met een werkervaringsplaats, re-integratiebaan of een maatschappelijke baan, werkzaam binnen de gemeente Groningen; WSW-medewerkers; trainees (na een halfjaar werkzaam te zijn bij de gemeente Groningen); werknemers

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Solliciteer