Gemeente Emmen

Werk je in Emmen, dan sta je midden in de samenleving!     

Met een sterke espresso in de hand zit je ’s ochtends in het bruggebouw voor een informeel overleg. Auto’s rijden onder je door terwijl een paar meter verderop jongeren hun kunsten op de skatebaan laten zien. Na een inspirerende brainstorm maak je in de pauze een ommetje in het oude Dierenpark terwijl je geniet van een heerlijk ijsje. ’s Middags maak je je op voor een bezoek op locatie van een mooi project .  

Werk je in Emmen, dan sta je midden in de samenleving! Onze medewerkers zijn niet bang om naar buiten te treden en samen met inwoners, ondernemers en andere betrokkenen te werken aan het beste voor onze gemeente. Goede dienstverlening is daarbij een van onze speerpunten.    

Onze organisatie telt ruim 1000 medewerkers. Een veelheid aan talenten, vaardigheden en achtergronden. En zonder onze medewerkers over één kam te willen scheren, hebben we wel een paar gemeenschappelijke kenmerken: we zijn nuchter en pragmatisch. Van borstkloppen houden we niet zo. Al is er voldoende om trots op te zijn. Een vaarverbinding, een nieuw dierenpark, theater, tunnel en plein en verschillende projecten in dorpen en wijken  zorgen voor de nodige dynamiek op het gemeentehuis. Onze missie is dan ook niet voor niets: wij durven samen met anderen kansen te creëren. Onze identiteit is zichtbaar in onze kernwaarden: Verbinding, Ruimte, Daadkracht en realistisch, oftewel: VeRDeR.  

In zo’n grote en dynamische organisatie als de onze is er veel te doen en zijn er veel mogelijkheden. Volop kansen dus voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Sta jij nieuwsgierig in het leven? Ben je initiatiefrijk, hou je van samenwerken en ben je niet bang om naar buiten treden? Dan pas jij waarschijnlijk goed bij onze organisatie. Neem snel een kijkje bij onze openstaande vacatures!  

Meer weten over Emmen? Kijk dan op emmen.nl.

Actuele vacatures zijn te vinden op : www.vooruitindrenthe.nl