Werkvoorbereider Bouw & Infra

Op 1 januari 2021 is de gemeente Eemsdelta ontstaan uit de voormalige gemeenten Appingedam, Delfzijl en Loppersum. Een nieuwe naam en een nieuwe situatie. Maar met onze vertrouwde kwaliteiten! We zijn een aantrekkelijke gemeente voor inwoners, bedrijven, bezoekers én medewerkers. In onze gemeente vind je de Waddenkust, weidse cultuurlandschappen en karakteristieke dorpen met middeleeuwse kerkjes. Maar ook dynamische havens en innovatieve bedrijvigheid. Het is een gemeente waar we nuchter zijn, naar elkaar omkijken en samen de handen uit de mouwen steken.

Wil jij werken bij gemeente Eemsdelta:

 • die goed toegankelijk is voor iedereen die ons nodig heeft?
 • waar we goede initiatieven van inwoners aanmoedigen en als inspirerende partner mee helpen te realiseren?
 • waar je met je collega's aan innovatieve en duurzame oplossingen werkt?
 • en mee wil werken aan de doorontwikkeling van onze teams, service en kwaliteit?

Kom dan bij ons werken. Om het team Binnendienst & Assetbeheer compleet te maken zoeken wij een:

Werkvoorbereider Bouw & Infra

36 uur per week

In deze functie stel je op basis van jaar- en meerjaren-beheerplannen de werkpakketten samen voor de uitvoering van dagelijks en verzorgend onderhoud, service en diensten en projecten voor grootonderhoud en vervanging. Het betreft gebouwen, verhardingen, straatmeubilair, riolering en kunstwerken. Inclusief plannen van aanpak, themakaarten en tekeningen, calculaties en voorschriften bij de uitvoering. Daarbij tref je de nodige voorbereidingen zoals het uitvoeren van metingen, inspecties, onderzoek en omgevings- en risicoanalyses. Deze pakketten vertaal je in bestekken, contracten en opdrachten t.b.v. externe bedrijven en interne uitvoerende teams. Je assisteert bij de aanbesteding, contractvorming, opdrachtverstrekking, aanwijs en instructie. Je draagt vervolgens bij aan de monitoring en evaluatie van resultaten en werkzaamheden en adviseert bij het opstellen van jaar- en meerjarenplannen.

Wat vragen we:

 • een afgeronde opleiding op MBO- of HBO-niveau, richting resp. Bouwkunde en GWW/infra;
 • een enthousiaste en breed georiënteerde technicus in realisatie en onderhoud;
 • nauwkeurig en ervaren als kwaliteit- en kostendeskundige beheer gebouwen en buitenruimten;
 • bekend met gangbare systemen voor bestek- en contractvorming;
 • een ervaren gebruiker van geautomatiseerde beheer- en info-systemen; incl. CAD/Gis applicaties en van reguliere applicaties voor kantoorautomatisering;
 • een proactieve, inspirerende en flexibele (project-) teamwerker;
 • een geldig VCA-VOL diploma of bereid deze te halen;
 • ervaring met werken voor/binnen een gemeentelijke organisatie is een pré.

Wat kunnen wij jou bieden:

Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Daar hoort een passend salaris bij dat recht doet aan jouw ervaring, opleiding en inzet. Het salaris is maximaal € 3.591,00 (schaal 8 salarispeil 1-10-2020) op basis van 36 uur per week. Afhankelijk van je huidige dienstverband maken wij afspraken over de vorm en duur van het dienstverband. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibele werktijden, een individueel keuzebudget en opleidingsmogelijkheden.

Heb je vragen?

Heb je nog inhoudelijke vragen over de functie, dan kun je hiervoor contact opnemen met Gerrit Vloedgraven, teammanager Beleid, Realisatie en Beheer Openbare Ruimte en Gebouwen via telefoon (06) 53377176. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Christa van Hoogevest, P&O adviseur via telefoon (06) 50196806. 

Hoe kan je reageren:

Heb je belangstelling voor deze functie, stuur dan je motivatiebrief met cv onder vermelding van "Werkvoorbereider Bouw & Infra" vóór 27 februari via Gemeente Eemsdelta - Werkvoorbereider Bouw & Infra (easycruit.com).