Business Controller

Zorgconcern Espria (www.espria.nl) verleent zorg aan kwetsbare mensen. De verschillende zorgorganisaties van Espria bieden verpleging, verzorging, thuiszorg, geestelijke gezondheidszorg, zorg aan mensen met een verstandelijke beperking en zorg op afstand.

Wij zijn het SSC Espria. Het SSC Espria bestaat uit de volgende onderdelen: SSC Financiën & Administratie (FA), SSC ICT en SSC Facilitair. Voor onze afdeling control zoeken wij een enthousiaste:

Business Controller
36 uur per week, standplaats Beilen
In eerste instantie een contract voor een jaar

Wat ga je doen?

Als business controller bied je vanuit de rol als business partner op pro-actieve wijze ondersteuning aan het management van het Shared Service Center Espria.

Hoofdtaken:

 • Analyse en rapportage bij de uitvoering van de planning & control cyclus;
 • Sparringpartner vanuit bedrijfseconomisch perspectief voor het management van het SSC Espria;
 • Zorgdragen voor adequate stuurinformatie voor het management;
 • Vertalen van doelstellingen naar KPI’s en vormgeven van het performance management systeem;
 • Toezicht houden op en adviseren over de inrichting en uitvoering van de interne controle en administratieve organisatie (AO/IC);
 • Signaleren van interne en externe (markt)ontwikkelingen en deze vertalen naar kansen en risico’s voor de bedrijfsvoering.

Onze ideale kandidaat

Vakmanschap, samenspel, waarmaken en betrokkenheid zijn onze kernwaarden. We zoeken iemand die dit ook waar kan maken en uit kan dragen. Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding op financieel-economisch terrein. Deze functie is ideaal voor financials met de ambitie om zich te ontwikkelen als moderne business controller.

Wij zoeken een collega die in staat is zelfstandig te werken, beschikt over analytisch denkvermogen en sterke communicatieve vaardigheden. Affiniteit met data-analyse, process mining en/of Microsoft Power BI is een pré.

Wie zijn wij als SSC Espria

Het Shared Service Center (SSC) Espria) Espria is de interne dienstverleners op het terrein van automatisering, informatievoorziening, inkoop, personeels- & salarisadministratie, finance en de facilitaire ondersteuning. De afdeling control werkt voor al deze afdelingen. Het SSC Espria helpt de zorgbedrijven hun doelstellingen te realiseren. Werken bij SSC Espria betekent werken in een fijne en dynamische omgeving waarbij de kernwaarden betrokkenheid, vakmanschap, samenspel en waarmaken centraal staan. Onze mensen maken onze dienstverlening. Eigen verantwoordelijkheid vinden we belangrijk. Continu verbeteren is onderdeel van ons dagelijks werk. We maken daarbij gebruik van methoden als Lean en Scrum. Voor meer informatie over SSC Espria verwijzen we je graag naar onze website www.sscespria.nl.

Bij Espria is een scheiding aangebracht tussen financial control en business control. Financial control wordt uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van de afdeling finance. Deze functie betreft een rol als business controller onder verantwoordelijkheid van de afdeling Control SSC Espria.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • We bieden een baan als business controller binnen een klein maar leuk team van business controllers met veel ruimte voor ontwikkeling.
 • Een afwisselende functie in een enthousiaste en collegiale werkomgeving;
 • Ruimte voor eigen initiatief;
 • Salaris conform CAO VVT.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Contract voor in eerste instantie een jaar met bij goed functioneren omzetting in een contract voor onbepaalde tijd;
 • Laptop en smartphone van de zaak;
 • Mogelijkheid voor gedeeltelijk thuiswerken;
 • Gratis lidmaatschap van het e-learning programma van GoodHabitz;
 • Gratis lidmaatschap van Espria Ledenvereniging die jou op producten van de Espria Ledenvereniging korting geeft.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie, vul dan voor 10 december 2021 het sollicitatieformulier in op onze website sscespria.nl.

Solliciteren


Voor meer informatie met betrekking tot deze functie kun je contact opnemen met Paul Jongma, Manager Planning & Control, 06-13035017 of mail naar .

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.