SSC Espria

Zorgconcern Espria verleent zorg aan kwetsbare mensen. De verschillende zorgorganisaties (o.a. Icare, Zorggroep Meander, De Trans en GGZ Drenthe) van Espria bieden verpleging, verzorging, thuiszorg, geestelijke gezondheidszorg en zorg aan mensen met een verstandelijke beperking. Kijk voor meer informatie op www.espria.nl

HET SSC ESPRIA

Het Shared Service Center (SSC) Espria bestaat uit de volgende onderdelen: SSC Financiën & Administratie (FA), SSC ICT en SSC Facilitair. Samen met de zorgorganisaties creëren we impact. We zorgen voor vernieuwende oplossingen die bijdragen aan de best mogelijke zorg. Dat is wat ons drijft.

Het SSC Espria helpt de zorgorganisaties hun doelstellingen te realiseren. Wij adviseren als business partner en werken samen om de (zorg)cliënt zo goed mogelijk te bedienen.

Werken bij SSC Espria betekent werken in een dynamische omgeving waarbij betrokkenheid, vakmanschap, samenspel en waarmaken heel belangrijke waarden zijn. Onze mensen maken onze dienstverlening. Het SSC Espria zit verspreid is gevestigd in Beilen en kleine dependance in Purmerend.

Binnen het SSC Espria werken onze professionals samen binnen verschillende afdelingen. Eigen verantwoordelijkheid vinden we belangrijk. Continu verbeteren is onderdeel van ons dagelijks werk. We maken daarbij gebruik van methoden als Lean en Scrum. Eigen ontwikkeling vinden we ook belangrijk en hiervoor worden dan ook ruime mogelijkheden geboden.


Meer over Espria kun je vinden op www.espria.nl en meer informatie over het SSC Espria is te vinden op www.sscespria.nl.