SSC Espria

Espria wil zorg en ondersteuning bieden aan kwetsbare mensen. Dat doen we door de weerbaarheid van mensen te vergroten en hen te ondersteunen zodat zij in hun kracht kunnen komen. Daar waar mogelijk zorgen we ervoor dat mensen zo lang mogelijk regie houden over hun eigen leven en als het kan helpen we zodat mensen de regie terugkrijgen. Espria gelooft in de kracht van mensen.
Zorgconcern Espria is een grote professionele organisatie waarbinnen ca. 15.000 medewerkers werkzaam zijn voor de diverse organisaties. Espria bestaat uit de organisaties Evean, Icare, GGZ Drenthe, Zorggroep Meander, De Trans en PartiCura

HET SSC ESPRIA

De ondersteunende diensten voor Espria zijn ondergebracht in een Shared Service Center (SSC). Het SSC Espria helpt de zorgorganisaties hun doelstellingen te realiseren. Het SSC Espria biedt expertise en dienstverlening aan op het gebied van Financiële Administratie, Personeels- en Salarisadministratie, ICT en Inkoop. Wij adviseren als business partner en werken samen om de (zorg)cliënt zo goed mogelijk te bedienen.

Werken bij SSC Espria betekent werken in een dynamische omgeving waarbij betrokkenheid, vakmanschap, samenspel en waarmaken heel belangrijke waarden zijn. Onze mensen maken onze dienstverlening. Het SSC Espria zit verspreid op twee locaties: Beilen en Purmerend.

Binnen het SSC Espria werken circa 250 professionals samen binnen verschillende afdelingen. Eigen verantwoordelijkheid vinden we belangrijk. Continu verbeteren is onderdeel van ons dagelijks werk. We maken daarbij gebruik van methoden als Lean en Scrum. Eigen ontwikkeling vinden we ook belangrijk en hiervoor worden dan ook ruime mogelijkheden geboden.


Meer over Espria kun je vinden op: www.espria.nl