Stage HBO Bedrijfskunde te Groningen

Wat ons bij Enexis drijft is energie te kunnen brengen naar de plekken waar mensen licht en warmte nodig hebben. Elke dag weer werken we aan een slimmer, duurzamer en veilig energienetwerk voor onze 2,7 miljoen klanten. Dat doen we met 4500 medewerkers en met vakmanschap en vanuit betrokkenheid. We zorgen dat iedereen energie kan afnemen en, als het zelf energie produceren in een stroomversnelling komt, ook kan terug leveren.

Enexis is Netbeheerder voor elektriciteit en gas in Noord en Zuid Nederland. De afdelingen Realisatie zijn primair verantwoordelijk voor het storings- en onderhouds-proces. In de vestiging Groningen (vestiging Kolham) werken binnen Realisatie ongeveer 180 personen. Wij werken in 8 teams, verdeeld over elektriciteits-, gas- en meterkast werkzaamheden.Functiebeschrijving

Voor het opzetten van een integrale planning zoeken wij een stagiair die ons gaat helpen met het uitwerken van producten. Wij werken aan het inzicht bieden en sturing geven aan het behalen van de doelstellingen van de afdelingen Realisatie. Dit houdt in dat we onze werkzaamheden moeten gaan herleiden naar de KPI's op onze Balanced Score Card.

Jij kunt ons ondersteunen door producten uit te werken die bijdragen aan dit doel. Hiervoor is het belangrijk dat je goed kunt schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau. Een flink abstractieniveau helpt je hierbij.

Je werkt de producten uit in een bruikbare instructie die je ook implementeert binnen de afdeling Realisatie. Bij producten kun je denken aan het uitwerken van de planvastheid van de afdeling; voeren wij uit wat wij gepland hebben om uit te voeren? Daarnaast is er veel behoefte aan inzicht van inzetbare uren van verschillende functiegroepen.

Periode: in overleg, 6 maandenFunctie-eisen

Je bent een HBO student met bij voorkeur een (technisch) bedrijfskunde of (bedrijfs-)economische richting. Je kunt goed analyseren, proces- en bedrijfsmatig denken/werken en je hebt de drive om veranderingen door te voeren. Natuurlijk ben je mensgericht, doortastend, proactief en neem je initiatief.Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt van Enexis voor de duur van je opdracht de beschikking over een laptop en we hanteren een stagevergoeding van € 300, - per maand.

 ContactinformatieVoor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Mark Schuster, Korte Termijn Planner Realisatie, via telefoonnummer 06- 11 60 39 26.

Verzend je uitgebreide motivatiebrief en cv via de button ‘solliciteren'.

Reageer op deze vacature