Leerling Monteur Elektrotechniek(BBL) in regio Zwolle

Wat ons bij Enexis Groep drijft, is energie te kunnen brengen naar de plekken waar mensen licht en warmte nodig hebben. Elke dag weer werken we aan een slimmer, duurzamer en veilig energienetwerk voor onze 2,7 miljoen klanten. Dat doen we met 4500 medewerkers en met vakmanschap en vanuit betrokkenheid. We zorgen dat iedereen energie kan afnemen en ook kan terug leveren.Functiebeschrijving

Heb jij net je vmbo-diploma op zak en ben je op zoek naar een BBL-traject ? Als leerling monteur word je opgeleid tot monteur elektrotechniek. Je krijgt theorielessen en je loopt mee met ervaren monteurs. Daarmee zorg je ervoor dat je genoeg kennis opdoet om de praktijk-en theorieopdrachten uit te voeren. Na je opleiding  krijg je een vaste aanstelling als monteur elektrotechniek.

Het opleidingstraject ziet er als volgt uit:

Jaar 1 Leerling Vakschool

Als leerling monteur stroom je in op VMBO of MBO niveau. In één jaar leiden wij je op tot monteur elektrotechniek op niveau 2. Je leert alles over elektriciteit en veiligheid en oefent de basisvaardigheden op de Enexis Vakschool in Hoogeveen. Voor het echte werk loop je mee met ervaren monteurs. Je wordt begeleid en gecoacht door de teammanager Vakschool, de docenten en mentoren, en de begeleiders in de praktijk. Je bent als leerling monteur in dienst op basis van een leerwerkovereenkomst.

Jaar 2  Monteur in opleiding

Zodra je niveau 2 hebt bereikt en alles verder naar wens verloopt, bieden we je een jaarcontract aan als monteur in opleiding. Je gaat aan het werk in een team in regio Zwolle. Daar leer je de kneepjes van het vak van een mentor en een ervaren monteur. Je gaat nog één dag per week naar de Vakschool voor de theorie- en praktijktrainingen om je diploma op niveau 3 te halen.

Jaar 3  Monteur Elektrotechniek

De combinatie van een goede theoretische opleiding en je ervaring die je in de praktijk opdoet, levert je uiteindelijk een waardevol vakdiploma op. Met het behalen van dit diploma op niveau 3, krijg je van ons een vast dienstverband aangeboden als monteur elektrotechniek. Monteurs met deze kennis en kwaliteiten kunnen wij namelijk zeer goed gebruiken!Functie-eisen

Je bent in het bezit van een VMBO-diploma (theoretisch, gemengd of kader) of specialisatie elektrotechniek met wiskunde in je pakket met minimaal een 7 op je eindlijst.

Ben je een doorzetter en heb je de wil en het leervermogen om een diploma te behalen op niveau 3? Vind je het niet erg om je bed uit te komen om een storing op te lossen? En wil jij ervoor zorgen dat onze klanten en collega's op jou kunnen rekenen? Dan ben jij de man of vrouw die we zoeken!

Je dient woonachtig te zijn in de omgeving van Zwolle,Deventer of Rijssen.

Een screening op basis van integriteit en vertrouwen (VOG) maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.Arbeidsvoorwaarden

De vakschool start per 1 september 2017 en Enexis betaalt jouw volledige opleiding.

Het eerste jaar krijg je een leerwerkovereenkomst en werk je 40 uur per week. Je ontvangt het wettelijke minimum (jeugd)loon en krijgt 160 uur verlof per jaar.

Vanaf het 2e leerjaar krijg je een jaarcontract van Enexis en heb je recht op aanvullende arbeidsvoorwaarden. Je krijgt bijvoorbeeld extra vrije dagen en een vergoeding voor sport en opleiding.

Contactinformatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Conchita Krol, (recruiter),telefoonnummer 06-54943673 of mailen naar conchita.krol@enexis.nl.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageer op deze vacature