Emma Handson

Emma Handson is een snelgroeiende dienstverlenende organisatie, gevestigd in Vught en Amsterdam. Onze roots gaan terug tot 1993, onze ambities zijn vooruitstrevend en toekomstgericht. Bij Emma Handson zit je nooit stil! Want als jij groeit, dan groeit Emma ook.

Werken bij Emma Handson betekent dat je dagen afwisselend, leuk en leerzaam zijn. Geen dag is hetzelfde. Logisch, want we werken voor een enorme diversiteit aan klanten, in verschillende branches, in een mix van expertises waarbij verschillende talen aan bod komen en nog veel meer zaken waar wij heel enthousiast van worden.

Dat enthousiasme is overigens wel wat ons definieert. We zijn altijd met veel positieve energie op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten nóg beter te ontzorgen. Nieuwe technieken, vooruitstrevende diensten, alternatieve werkwijzen — alles wat nodig is en het werken leuker maakt.

Bij Emma Handson wordt eigen inbreng daarom enorm gewaardeerd. Want we geloven dat we samen nog veel verder komen. In ruil daarvoor bieden wij je een baan bij een organisatie waar je gegarandeerd groeit als persoon. We faciliteren je ontwikkeling als professional, maar denken ook mee in de ontwikkeling van jou als mens. We vinden het belangrijk dat je 's ochtends met veel zin aan de slag gaat en aan het einde van de dag met voldoening de pen weer neerlegt — of de laptop sluit. Je kijkt alweer uit naar een volgende dag vol uitdagingen.