Elker

Elker helpt ouders, kinderen, jongeren en scholen in Noord-Nederland bij complexe opgroei-, onderwijs- en opvoedvragen door de inzet van (hoog)specialistische hulp.

Elker Jeugdhulp & Onderwijs

Elker helpt ouders, kinderen, jongeren en scholen in Noord-Nederland bij complexe opgroei-, onderwijs- en opvoedvragen door de inzet van (hoog)specialistische hulp. Belangrijk en mooi werk, dat niet alleen vraagt om geweldige hulpverleners, maar ook om mensen die zorgen voor een geoliede organisatie, voor kwaliteit, zichtbaarheid en samenwerking.

Missie van Elker

Onze drijfveer is om hulp te bieden aan kinderen, jongeren en hun ouders, zodat elk kind veilig opgroeit en zich kan ontwikkelen. Wij richten ons op het creëren van perspectief en deelname aan de samenleving. In het behandelen, onderwijzen en begeleiden maken wij het verschil!

Vacatures

Ons werk is het mooiste werk dat er is! Wij werken elke met kinderen, jongeren, gezinnen én professionals samen. Onze medewerkers zijn specialist op hun vakgebied. Ze willen doorpakken en gaan voor verbinding. Ze bewegen zich in een wereld die snel verandert. Het kan ook pittig zijn. Dan moet je kunnen doorzetten, omdenken en soms weer opnieuw beginnen. Maar met een flinke dosis enthousiasme én vakkennis, lukt dat bijna altijd. Én voor professionele ontwikkeling en verbreding is absoluut ruimte bij Elker.

Kom jij een van onze teams versterken? 

Voor meer informatie over vacatures en werken bij Elker kun je contact opnemen met de afdeling PO&O service, telefoon 050 - 851 40 70 of per email: POOservice@elker.nl