Eggens Craft Beer

Eggens Craft Beer is passie en liefde voor bier. In 2017 zijn we begonnen als (huur) brouwer en sindsdien brouwen onze bieren met de grootst mogelijke professionele en persoonlijke aandacht. We werken samen met verschillende lokale ondernemers. Zo hebben we samenwerkingen met lokale akkerbouwers voor de gerst, gebruiken we hop van lokale hoptelers uit Groningen en Drenthe, en dient ons restproduct als voeding voor het vee van verschillende boeren in de regio.

 Naast het gebruik van regionale ingrediënten voeren we ook verschillende lijnen met gelimiteerde bieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bieren onder de vlag van Rock North. Dit zijn allemaal gelimiteerde bieren, waarbij we onze ontwerper zijn gang laten gaan, om zo extreem gave en uitgesproken ontwerpen neer te zetten voor op het blik, posters etc.

Ook hebben we inmiddels verschillende bieren op houten vaten liggen. Deze bieren liggen voor een langere periode te rijpen op cognac, whisky/whiskey, rum en/of armagnac vaten, wat hetgeen een unieke smaak geeft. Op deze manier proberen we bierliefhebbers telkens weer te verrassen met mooie smaak extremen.