Docent Entree

Deze vacature is ontstaan door detachering en mogelijk definitief vertrek van een collega. De vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid.

0,9 FTE
SCHAAL LB (€ 2.915,- - € 4.359,- bij een volledige betrekking)
LOCATIE Emmen, Anna Paulownalaan

Voor meer informatie over deze functie kun je tot en met 22 juli 2020 contact opnemen met opleidingsmanager Ellen Bos, telefoon 06-57884250.

DE WERKZAAMHEDEN
Binnen 1 jaar breng je de student naar het Entree diploma. Je geeft les aan een gevarieerde groep studenten. Sommigen zullen jou uitdagen op motivatie, houding en gedrag en anderen hebben een specifieke leerbehoefte. Wat ze gemeen hebben is dat ze allemaal door jou gezien willen worden. Je bent breed inzetbaar en je geeft aansprekende lessen in verschillende vakgebieden. Denk aan Nederlands, rekenen, keuzedelen, LOB, burgerschap, stagebegeleiding. Liefst ben je ook in staat om praktijklessen te geven in bijvoorbeeld Dienstverlening en Zorg of Verkoop Retail. Je bent in staat het onderwijs aan te passen op de individuele behoefte van de student.  In jouw brief lezen we graag waar jouw sterke punten liggen. Je werkt samen in 6 docenten vanuit een gezamenlijke visie op het entree onderwijs.

WAT VRAGEN WIJ?

  • Een 2e graads onderwijsbevoegdheid of Pabo aan te vullen met een onderwijsbevoegdheid voor het MBO. Ervaring in RENN 4 of praktijkonderwijs is een pré.
  • Een sterke pedagoog die vanuit contact en verwachtingen op een inspirerende wijze leerinhouden en werknemersvaardigheden overbrengt.

WAT BIEDEN WIJ?
Je doet het niet alleen. Je werkt in een klein docententeam vanuit een gezamenlijke visie op het entree onderwijs. We steunen elkaar en doen het samen.Je krijgt een tijdelijk contract voor het schooljaar 2020/2021

IETS VOOR JOU?
Reageer dan uiterlijk 24 augustus 2020 via dit formulier.
De gesprekken vinden plaats in week 37 of 38.
Een assessment kan onderdeel uit maken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.