Dienst Uitvoering Onderwijs

Wat doet DUO

We voeren wetten uit. Zo simpel is het. Alles wat we doen heeft direct of indirect met onderwijs en de financiering daarvan te maken
We willen het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken. Dan gaat het heel concreet om de kinderen in de schoolbanken. Of inburgeraars. Of om geld voor hogescholen en universiteiten. Alles wat met onderwijs en ontwikkeling te maken heeft, daar willen wij aan bijdragen. Daar hebben we goede mensen voor nodig. En ook als werknemer krijg je bij DUO alle kans om je verder te ontwikkelen.

> Werken bij DUO

Missie

De missie van DUO is kernachtig vervat in onze slogan: samen maken we onderwijs en ontwikkeling mogelijk. Wij willen ontwikkeling, in wat voor vorm dan ook, mogelijk maken en ondersteunen.

Onze visie

DUO helpt het onderwijsveld. We helpen leerlingen, studenten, ouders, docenten, scholen, universiteiten, beleidsmakers, gemeenten, noem maar op. We verzamelen kennis van het onderwijs voor een goede en moderne dienstverlening.
DUO wil een goede werkgever zijn voor veel verschillende mensen, met hun verschillende kwaliteiten.

Onze organisatie is:

  • Transparant en betrouwbaar 
  • We maken concrete afspraken die we nakomen. 
  • Klantgericht en toekomstgericht 
  • Wij willen gemak en duidelijkheid voor onze klanten en werken continu aan verbetering. We zijn nooit tevreden en leunen dus nooit achterover. 
  • Verbindend 
  • We brengen onderwijs en ontwikkeling voor iedereen binnen handbereik.

De sollicitatieprocedure

Als je bij ons solliciteert, laten we je niet eindeloos in spanning. Natuurlijk gaan we zorgvuldig met alle sollicitaties om. En natuurlijk duurt het bij de ene functie misschien iets langer dan bij de andere. Maar we doen ons best om supersnel uitsluitsel te geven.

> De sollicitatieprocedure van DUOSoftware Innovatie Event 2021

Op dinsdag 21 september en woensdag 22 september tussen 16.00 – 19.00 uur ben jij als ICT student, ICT starter of ICT professional van harte welkom bij ons online Software Innovatie Event 2021. In samenwerking met Studio Diepzeekonijn organiseren DUO-ICT en ODC-Noord een tweedaags event, zodat jij van alles te weten komt over technologische vernieuwingen op het gebied van cloud, programming (frontend en backend), security, ops engineering en geautomatiseerd testen.

Aanmelden is simpel en gratis

Meer info en anmelden


Het event is online en vrij toegankelijk. Je schrijft je in voor het gehele event en je kiest zelf aan welke sessies je deelneemt. Na jouw inschrijving ontvang je één link die geldig is voor het gehele event. Leuk! De eerste twintig aanmeldingen ontvangen van ons een Awesome Crate (elektronica kit). Deze kit wordt aangeboden door: Awesome Makes!


 

Gamification op Connect.frl

Hoe leidt het Serviceteam Testautomatisering van DUO nieuwe collega's op? Één van de belangrijkste hulpmiddelen daarbij is Gamification. Wil je weten hoe? Jurian en Jarsto vertellen erover op 11 december tijdens Connect.frl in Leeuwarden. Een dag vol inspiratie, innovatie en fun!

> Lees verder ...