Zorgcoördinator MVG
Zeg jij wat je doet? En doe jij wat je zegt? Dan zijn we op zoek naar jou!
Want voor Stroetenweg 33 zijn we op zoek naar een;
Zorgcoördinator 32-36 uren per week
Wat ga je doen?
Als zorgcoördinator ben je medeverantwoordelijk voor het opstellen en het naleven van het individuele ondersteuningsplan van de cliënt. Je instrueert en begeleidt je collega’s van de woning op zorginhoudelijk gebied. Daarnaast draai je ook diensten op de woning volgens het dienstenpatroon. Onregelmatig werken is voor jou dus geen probleem. In je dagelijkse werkzaamheden werk je nauw samen met gedragsdeskundigen, manager(s) en je collega’s op de woning en de dagbesteding. Naast je directe collega’s heb je veelvuldig contact met de verwanten en ook met collega’s van andere disciplines en woongroepen.
Wie ben jij?
- Je hebt een afgeronde relevante opleiding op minimaal MBO niveau 4. Bijvoorbeeld persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen;
- Jij bent betrouwbaar, hiermee bedoelen we dat je doet wat je zegt en zegt wat je doet zodat de bewoners en ons team op je kunnen bouwen;
- Je bent bekend met de MVG doelgroep;
- Triple C is een pré.
Wat kunnen onze collega's van Stroetenweg 33 ons vertellen over de woning?
Ons doel is om de bewoners binnen Stroetenweg 33 een warm thuis te geven waarbij ze zich veilig en gehoord voelen. De bewoners hebben ons als begeleider nodig om een gezellige sfeer te creëren binnen de woning. Er wordt gewerkt met dagprogramma's, waarbij cliënten ondersteuning krijgen bij het uitvoeren van activiteiten. Ons streven is om zoveel mogelijk activiteiten samen te doen met de groep. Hierbij moet steeds de inschatting worden gemaakt wat de cliënt hierin aankan, dan zorgen wij ervoor dat ze de zorg/ nabijheid krijgen die zij op dat moment nodig hebben.
Binnen Stroetenweg 33 wonen zes bewoners met een intensieve zorgvraag. De leeftijd varieert tussen de 22 en 55 jaar. De bewoners hebben een verstandelijke beperking (van ernstig tot licht) met daarbij moeilijk verstaanbaar gedrag. De bewoners hebben ieder een eigen individuele ondersteuningsbehoefte. De een heeft meer ondersteuning nodig bij ADL en de ander heeft een begeleidingsbehoefte. Het leuke hieraan is dat iedere cliënt anders is.
Wat krijg je van ons?
- Een vast dienstverband van 32-36 uur per week (proeftijd 2 maanden);
- Een salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 40. Afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring. Salarisrange 2.537,- tot 3.432, bij fulltime dienstverband. Op korte termijn wordt de functie opnieuw ingeschaald in schaal 45; Salarisrange 2.685,- tot 3.749, bij fulltime dienstverband. Tot die tijd ontvang je 10% toeslag op je salaris;
- Eindejaarsuitkering van 8,33%;
- Vakantietoeslag van 8%;
- 144 vakantie uren bij fulltime dienstverband;
- 57 uur balansverlof bij fulltime dienstverband. Dit kan geheel of gedeeltelijk als verlof worden opgenomen, geheel of gedeeltelijk in tijd worden gespaard of gedeeltelijk worden uitbetaald;
- FiscFree®! Hiermee kun je via je brutosalaris, vakantietoeslag of eindejaarsuitkering korting krijgen op bijvoorbeeld een nieuwe fiets, telefoon en laptop, maar ook op je sportcontributie en weekendjes weg of Bol.com en Coolblue bonnen;
- Persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt toegang tot meer dan 100 online trainingen!
De belangrijkste competenties voor deze doelgroep zijn
- Je kunt sensitief (onderkennen van en rekening houden met de gevoelen en behoeften van de cliënt) en responsief aansluiten bij de behoeften van de cliënt.
- Je bent je bewust van de omgeving en je eigen houding.
- Je geeft niet op en kunt de doelen bereiken ondanks tegenslagen.
- Je bent alert op spanningsbronnen en kunt deze voor zijn door het individuele dagprogramma en de dagstructuur te gebruiken. Dit doe je onder meer door de omgeving te screenen en de potentiële spanningsbronnen van cliënten te kennen.
- Je volgt de afspraken die gemaakt zijn in het team op en bent je bewust van het belang hiervan.
- Je doet wat je zegt en zegt wat je doet.
- Je begeleidt vanuit een ‘neutrale’ houding (zo weinig mogelijk emotie in je begeleiding, zoals in stem, toonhoogte etc).
- Je kunt cliënten gedragsalternatieven aanleren
- Je kunt veiligheidstechnieken toepassen, zodanig dat de cliënt en anderen inclusief jijzelf niet worden geschaad
De Trans
De Trans biedt zorg en diensten aan mensen met een verstandelijke beperking. Dit kan op allerlei vlakken: Wonen, werken, kinderdagcentrum of dagbesteding.
Wij vinden het belangrijk dat onze zorg aansluit bij de wensen van de cliënt. Samen met de cliënt maken wij dan ook een ondersteuningsplan, waarin onder andere de wensen van de cliënt zijn opgenomen. De Trans begeleidt ruim 850 cliënten. Ongeveer 1100 medewerkers zetten zich dagelijks in om de zorg en begeleiding voor cliënten zo goed mogelijk te organiseren. We hebben een divers zorgaanbod, met diverse doelgroepen; MVG, EMB, LVB, Ouderen en Kind & Jeugd.
Wij zoeken friskijkers!
Want in ons werk draait het maar om één ding: de beste zorg voor de cliënt. En wij geloven dat daar maatwerk en beweging voor nodig is. Daarom zoeken we collega’s die kritisch durven zijn, elkaar opzoeken en samen onze zorg naar een hoger niveau willen tillen. Collega’s die willen innoveren en durven te doen. Ben jij zo’n friskijker in de zorg? Beoefen jouw vak als zorgprofessional en bouw ook mee aan onze organisatie!
Voor ons staat leefplezier van de cliënt voorop, geldt dit voor jou ook?
Stuur dan snel je CV en motivatie. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Aron Schaftenaar, zorgmanager MVG via aron.schaftenaar@detrans.nl Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Alkina Hajes, recruitment adviseur via recruitment@detrans.nl.
Je hebt tot 30 november de mogelijkheid om te reageren. Aansluitend zullen de gesprekken gepland worden.
De vacature is zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor in de sollicitatieprocedure.
Het verstrekken van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de indiensttredingsprocedure de Trans.