Medewerker nachtzorg MVG

"Kan jij mij helpen om te gaan met mijn emoties? Kan jij de rust bewaren als ik zelf onrustig ben? Kan ik rekenen op jouw structuur en duidelijkheid, zodat de dag begrijpelijk verloopt voor mij?"

Jij als nachtzorg medewerker MVG
Jij gaat als nachtzorg medewerker MVG aan het werk op onze 's Heeren Loo in Delfzijl. Hier wonen verdeeld over drie groepen, 22 cliënten met een leeftijd tussen de 20 tot 60 jaar. Zij hebben moeilijk verstaanbaar gedrag en een laag ontwikkelingsniveau.

De zorgvragen verschillen per cliënt, maar bij iedere cliënt is er behoefte aan vertrouwen en een veilige omgeving. Omdat een cliënt met MVG niet goed kan uitleggen waarom hij boos of verdrietig is en niet kan slapen, uit zich dit soms in verbale of non-verbale agressie. Jij laat je hier niet door verblinden en houdt contact. Je gaat op zoek naar de betekenis van het gedrag, samen met de cliënt, zodat deze weer rustig verder kan slapen.

Wil je liever ook overdag uren maken? Dan is dit bespreekbaar en zullen wij samen met jou kijken wat er mogelijk is!

Hoe ga je helpen?
De nachtdienst verleent zorg vanuit de visie: ‘De nacht is om te slapen’. Het accent ligt op begeleiding en zorgverlening om de cliënten een zo goed mogelijke nachtrust te kunnen bieden. Jij bent op je sterkst in de nacht en samen met je collega zorg je graag voor een goede nachtrust voor de cliënten. Je loopt je rondes op deze woonlocatie en helpt de bewoners waar nodig. De cliënten hebben soms behoefte aan ondersteuning bij ADL, maar over het algemeen redden ze zichzelf.

Jij kunt al je kennis inzetten om hen de juiste begeleiding en zorgverlening te bieden voor een zo goed mogelijke nachtrust. Jij verliest daarbij de behoefte van de cliënt nooit uit het oog en je zorgt voor een vertrouwde omgeving. En dat maakt jou waardevol. Voor de cliënt én voor je team.

Dit ben jij
Zorgen voor een veilige omgeving in de nacht én rust creëren is jouw talent. Je hebt een afgeronde mens- of zorg gerelateerde opleiding op minimaal mbo-niveau 2. Jij staat stevig in je schoenen en hebt een groot empathisch vermogen. Door je ervaring weet je hoe je met deze diverse en kwetsbare doelgroep om moet gaan. Ook voor jou de medewerker avond,-nachtdienstmedeweker is er de cursus in de methodiek Triple C en zal je nog extra scholing aangeboden worden.

Dit bieden wij
  • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg tussen de 2258 euro en 3432 euro op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
  • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Als medewerker van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
  • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.

Over 's Heeren Loo
’s Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige (verstandelijke) beperking. Van jong tot oud, in heel Nederland. We geven de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Lichte zorg waar het kan en intensieve zorg als het nodig is. Want de cliënt staat centraal. En met onze jarenlange kennis en ervaring, aangevuld met onze wetenschappelijke onderzoeken, helpen wij dagelijks onze cliënten én medewerkers verder.

Sollicitatie procedure
Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een leuke kennismaking met onze recruiter. Dat kan telefonisch, maar ook onder het genot van een kopje koffie. Of bijvoorbeeld tijdens een inloopmoment of een wandeling over één van onze prachtige woonzorgparken. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou binnen ’s Heeren Loo.

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn als Medewerker nachtzorg MVG?

Bel, app of mail met Stefan Oortwijn (recruiter) op telefoonnummer:+31657978280 of e-mailadres: stefan.oortwijn@sheerenloo.nl om een kennismaking in te plannen!

#LI-SO1

Reageer op deze vacature