Manager behandeldienst expertisecentrum Advisium

Ben jij een visiegericht leider die invulling geeft aan onze beloften: goed leven voor de cliënten, mooi werk voor professionals en een duurzaam gezonde organisatie? Zet jij je in voor het organiseren van een kwalitatief en kwantitatief goede behandeldienst? Stuur jij actief op kwaliteit van zorg? Dan hebben wij een uitdagende baan voor jou!

Waar ga je werken?
De Noorderbrug is specialist voor zorg en begeleiding aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), doofheid met complexe problematiek, een chronische neurologische aandoening en de ziekte van Huntington. Hierbij staat de visie centraal dat zoveel mogelijk vanuit eigen regie mogelijk moet zijn; in de aanpak staan zelfredzaamheid- en participatiemogelijkheden daarom altijd centraal. De Noorderbrug is per 1 januari 2021 gefuseerd met ’s Heeren Loo. De Noorderbrug blijft een zelfstandige regio die nauw zal gaan samenwerken met de buurregio’s binnen ’s Heeren Loo. Advisium, de behandeldienst van ’s Heeren Loo, is daarbij een belangrijke ondersteuner. Dat betekent dat je, naast het verbinden binnen de behandeldienst en het verbinden binnen de zorg op de locaties, ook een belangrijke schakel bent tussen beide organisatieonderdelen.
Bij ’s Heeren Loo werken meer dan 1100 specialisten binnen het expertisecentrum Advisium. Van arts voor verstandelijk gehandicapten, gespecialiseerde tandartsen en gedragswetenschappers tot fysiotherapeuten, logopedisten en vaktherapeuten. Hiermee komen alle kennis en kunde bij elkaar. Zo werken we samen aan voortdurende verbetering van de zorg en behandeling van mensen met een verstandelijk beperking. Niet alleen binnen ’s Heeren Loo, maar in heel Nederland en zelfs daarbuiten.
Lees hier meer over Expertisecentrum Advisium.

Wat ga je doen?
Als Manager Expertisecentrum Advisium ben je verantwoordelijk voor een kwalitatief en kwantitatief goede behandeldienst binnen De Noorderbrug. De basis voor de behandeldienst is het afgelopen jaar gelegd en zal verder moeten worden ingebed, waarbij integratie met expertisecentrum Advisium het uitgangspunt is. Je zorgt voor de positionering van de behandeldienst en een naadloze verbinding tussen behandelactiviteiten, begeleiding en dagactiviteiten van cliënten. De onderlinge samenwerking met alle spelers in de zorg is cruciaal.

Je stuurt een multidisciplinair team van onder andere paramedici en gedragswetenschappers aan. Je stimuleert de behandelaren om kwaliteit na te streven, waarbij onderlinge samenwerking met alle spelers in de zorg(relatie) cruciaal is. Samen zorgen jullie voor kwaliteit van zorg en mooi werk voor behandelaren en begeleiders, maar ook voor een duurzaam gezonde organisatie.
Als MT lid ben je de verbindingsschakel tussen zowel de in- en externe beleidsontwikkeling en de uitvoering daarvan in de behandeldienst. Je hebt zowel een rol in het ophalen van input tot beleidsontwikkeling als in het vertalen van beleidskaders naar de behandeldienst. Het opbouwen c.q. onderhouden van een kennisnetwerk is hierin van groot belang. Je weet verschillende perspectieven en belangen, zoals kwaliteit van zorg en zakelijkheid, goed te balanceren. Je ziet en denkt vanuit mogelijkheden en bent in je handelen en denken gericht op verbetering van de kwaliteit van zorg ten behoeve van de cliënt. Hierbij zoek je de samenwerking op, kijk je vanuit de verschillende perspectieven en zorg je dat het belang van de cliënt voorop staat.

Dit bieden wij

 • Een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 4387,- en maximaal € 6613,- (FWG 70) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, studiekostenfaciliteiten, een Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren en een vakantietoeslag van 8%.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.


Dit ben jij

 • Je hebt een relevante opleiding op wo-niveau (zorginhoudelijk, bedrijfskundig of bijvoorbeeld gezondheidswetenschappen).
 • Je bent in het bezit van relevante managementervaring binnen een zorg/behandelorganisatie.
 • Je bent in staat om relevante ontwikkelingen te duiden en deze door te vertalen naar (strategisch) beleid en bijbehorende doelstellingen.
 • Je bent een verbinder met coachende vaardigheden.
 • Je weet vanuit visie collectieve ambities te formuleren, uit te dragen en te verbinden met de individuele ambities van behandelaren.
 • Je bent faciliterend en stimulerend in het leer- en werkklimaat van de behandelaren.
 • Je weet verschillende perspectieven en belangen, zoals kwaliteit van zorg en zakelijkheid, goed te balanceren.
 • Je bent sterk in persoonlijk leiderschap en je reflectief en lerend vermogen zijn sterk ontwikkeld.
 • Je hebt kennis van en ervaring met zorgstelsels, relevante wet- en regelgeving en indicatietrajecten en volgt de ontwikkelingen.
 • Je ziet en denkt vanuit mogelijkheden en bent in je handelen en denken gericht op verbetering van de kwaliteit van zorg ten behoeve van de cliënt. Hierbij zoek je de samenwerking op, kijk je vanuit de verschillende perspectieven en zorg je dat het belang van de cliënt voorop staat.


Sollicitatieprocedure
Solliciteren kan uitsluitend via de website van ’s Heeren Loo.

De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 25 januari in Amersfoort. De tweede gesprekken vinden plaats op woensdag 27 januari in Groningen.
Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Cindy van den Broek (HR Adviseur en Corporate Recruiter), via telefoonnummer 06-82496313.

Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijk gebleken geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Is je beroep geregistreerd in het BIG register, dan wordt door ons gecontroleerd of aan jou een maatregel of bevel is opgelegd. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.