Begeleider C wooncentrum Drachten

Ben jij een ervaren begeleider die zich graag inzet voor cliënten met NAH of neurologische aandoeningen? ’s Heeren Loo - De Noorderbrug zoekt een enthousiaste collega begeleider C.

Jouw functie
Als begeleider C analyseer je de zorgvraag van de cliënt. Samen met de cliënt maak je een SamenWerkplan waarin alle afspraken rondom begeleiding staan. Je kijkt daarbij integraal en systemisch naar alle levensdomeinen van de cliënt. Jij bent het aanspreekpunt voor de cliënt en je onderhoudt het contact met alle betrokkenen (interne en externe zorgverleners, familie, vrijwilligers) en je werkt nauw samen met de gedragswetenschapper en verpleegkundige. Dit heeft als doel om cliënten zodanig te ondersteunen dat ze hun leven zoveel mogelijk kunnen leiden zoals zij dat willen en hun mogelijkheden optimaal kunnen benutten. Naast je specifieke begeleider C taken (waar je uren voor krijgt), draai je ook mee in de zorg en begeleiding van de cliënten. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team.

Wooncentrum Drachten
De werklocatie is het wooncentrum De Leidijk in Drachten. De cliënten hebben ziektebeelden die variëren van niet-aangeboren hersenletsel (NAH) tot spierziekten en chronische aandoeningen aan het centrale zenuwstelsel. Er wonen 33 cliënten in De Leidijk, in de leeftijd van 30 tot 75 jaar.

Over De Noorderbrug
Leren omgaan met de gevolgen van hersenletsel, doofheid met complexe problematiek of een chronische neurologische ziekte, met de specialistische begeleiding en behandeling van De Noorderbrug krijgen mensen weer grip op hun leven op het gebied van wonen, werken, gezondheid, relaties en sociale contacten. Lees meer over ons zorgaanbod op www.noorderbrug.nl. De Noorderbrug is een regio van ’s Heeren Loo.

Functie-eisen:

  • jij hebt een relevante zorgopleiding op minimaal mbo niveau-4 met daarbij een aantoonbaar hbo werk- en denkniveau
  • je hebt bij voorkeur werkervaring met onze doelgroepen
  • je signaleert zorgvragen en hebt een probleemoplossend vermogen
  • jij hebt ervaring met voorbehouden en risicovolle handelingen
  • je hebt geen bezwaar tegen meedraaien in onze 24-uurs zorg (avond-, nacht- en weekenddiensten)

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Wij bieden jou

  • een contract voor onbepaalde tijd voor 28 uur
  • salariëring conform de cao gehandicaptenzorg, FWG functiegroep 45 (minimaal € 2.151,- tot maximaal € 3.289,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
  • opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • mogelijkheden voor collectieve (ziektekosten) verzekeringen
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%


Reageren
Je kunt tot uiterlijk 21 juni 2021 solliciteren via het sollicitatieformulier met toezending van je cv en je motivatiebrief.

Inlichtingen
Voor meer informatie kun je contact opnemen Dorien Woelders, teamcoach Drachten, op telefoonnummer 06 51759868.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij geschiktheid hebben interne medewerkers voorrang. Acquisitie en doorplaatsing naar aanleiding van deze advertentie stelt De Noorderbrug niet op prijs.