Projectmarketeer

De Lawei is dé culturele ontmoetingsplek van Drachten en wijde omgeving, waar makers en liefhebbers van podiumkunsten, film en beeldende kunst elkaar treffen. Een schouwburg met een divers, uitdagend, eigenwijs en hoog kwalitatief aanbod van cultuur. Het gevarieerde aanbod en de gastvrijheid van het personeel maken van De Lawei een geweldige plek om van voorstellingen te genieten, op te treden én te werken. Onder het motto Altijd Applaus is De Lawei voortdurend in beweging.

De Lawei is op zoek naar een

Projectmarketeer

voor 24 - 28 uur per week

Binnen De Lawei is de afdeling Projectbureau & educatie een flexibele, aanjagende en dynamische afdeling. Nieuwe producten zoals workshops, projecten en voorstellingen worden ontwikkeld en uitgevoerd. Ter ondersteuning van nieuwe culturele projecten zijn we opzoek naar een projectmarketeer. Het gaat hierbij om zowel professionele- als amateurprojecten, projecten binnen De Lawei en in de wijken en het onder de aandacht brengen van de verschillende muziek- dans- en theaterlessen. De afdeling bestaat uit 6 medewerkers en het hoofd projectbureau.

Functie inhoud

  • Je ontwikkelt marketingplannen voor nieuwe projecten en voert ze uit;
  • Je bedenkt marketingcampagnes om de projecten zichtbaarheid te geven;
  • Je bent onderdeel van een klein projectteam binnen een grote organisatie;
  • Je bent verantwoordelijk voor het content management van de betreffende projecten.

Wat wij van je vragen:

Wij verwachten in elk geval:

  • dat je communicatieve vaardigheden goed zijn, zowel schriftelijk als mondeling;
  • dat je creatief bent en een echte teamplayer; 
  • dat je een flexibele instelling hebt en proactief bent;
  • ervaring met projectmarketing is een pré.

Wat bieden wij jou

Een functie met veel afwisseling en ruimte voor eigen initiatief bij een ambitieuze organisatie. De functie valt in schaal 5 van CAO Nederlandse Podia. De functie kan aanvaard worden in dienstverband of op ZZP basis. Het gaat om een tijdelijke functie voor een periode van maximaal 1,5 jaar. De Lawei is er voor iedereen. Wij vinden diversiteit en inclusie op de werkvloer belangrijk. Wij nodigen sollicitanten van harte uit te reageren.

Interesse?

Mail je motivatie en C.V naar voor 6 februari 2023. Bij vragen kun je contact opnemen met Eline Kleingeld ()

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld