Logopedist Expertisecentrum

Heb jij een kloppend hart voor de zorg? Als logopedist neem jij je verantwoordelijkheden en krijg je energie van het behandelen van kinderen met een verstandelijke beperking/ontwikkelingsachterstand. Je bent zeker van jezelf, beschikt over een goede dosis humor en bent niet bang voor het onbekende. Je bent leergierig en staat open voor nieuwe uitdagingen.


Dit zijn wij

Cosis is een grote werkgever met een stabiele basis. Onze missie is ondersteuning bieden aan mensen met een verstandelijke of psychische beperking om grip te krijgen op het leven. Met 220 kleine en grotere locaties zijn we in Groningen en Drenthe altijd dichtbij. Lees hier waar wij voor staan en gaan.

Door een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand kan een kind niet altijd aan onderwijs deelnemen. In onze Expertisecentra Kind, Jeugd en Gezin bieden we kinderen van 0 tot 18 jaar orthopedagogische dagbehandeling, als alternatief voor school. Het Expertisecentrum is een kindvriendelijke omgeving, een veilige basis waar ieder kind kan ontdekken, contact kan maken en op zijn eigen manier kan leren.


Dit ben jij

Als logopedist ben jij betrokken bij (pre-school) groepen met kinderen met een ontwikkelingsachterstand en soms bijkomende problematiek zoals autismespectrumstoornis (ASS). Je observeert en/of onderzoekt en waar nodig geef je mediërende (groeps-)behandeling, gericht op het vergroten van de communicatieve redzaamheid van de cliënten en/of verbeteren van de eetsituatie. Jij zet je actief in voor het opzetten en toepassen van ondersteunende communicatie op de groepen. Jij werkt intensief samen met begeleiders, ouders of verzorgers en behandelaren. Behandelaren kunnen zijn: muziektherapeuten, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en gedragsdeskundigen. Naast dat je onderdeel bent van een vakgroep en van het multidisciplinaire behandelteam, neem je ook deel aan een begeleide intervisiegroep.


Iets voor jou

Je kan bij ons aan de slag als je:

 • In het bezit bent van een afgeronde hbo-opleiding logopedie.
 • Enkele jaren werkervaring met de doelgroep hebt en met ondersteunende communicatie zoals; afname ComVoor, gebaren en Picture Exchange Communication System (PECS).
 • Zelfstandig binnen de verschillende multidisciplinaire teams kunt functioneren, maar ook jouw ervaringen wilt delen met jouw collegas. Zo krijg jij de kans om te groeien in dit vak.
 • Een flexibele instelling hebt, omdat jouw planning voor de dag uiteindelijk heel anders verloopt.
 • In het bezit bent van een rijbewijs en auto, want je bezoekt verschillende locaties.


Voel je gewaardeerd

Wanneer je komt te werken als logopedist ontvang je van ons:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.938,- en maximaal € 4.304,- volgens FWG 55 van de cao-gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
 • Een contract voor bepaalde tijd, met de mogelijkheid op verlenging.
 • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learnings (Goodhabitz).
 • Interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.


Voel je welkom en solliciteer

Wil jij aan de slag als logopedist in de regio Groningen? 
Laat het ons weten door te solliciteren via de 'solliciteer' knop! Reageer voor maandag 13 februari 2023.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? 
Neem contact op met teamcoördinator Wilma Wieringa, op telefoonnummer 06 571 803 74 of een van de werkzame logopedisten binnen EC KJG Groningen: Maaike Hamminga 06 130 395 61 of Sofie Verweij 06 574 429 21. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een Whatsapp bericht met jouw naam en vraag. Wilma, Maaike of Sofie nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Extra informatie:

 • Bij indiensttreding vragen wij voor jou een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan. De kosten hiervoor worden door Cosis vergoed.
 • Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Bericht voor recruiters en headhunters:

 • We begrijpen dat je voor deze vacature kandidaten wilt zoeken, maar we houden werving & selectie in eigen hand.
Solliciteren