Beheerder Domotica

Dit zijn wij

Cosis is een grote werkgever met een stabiele basis. Onze missie is ondersteuning bieden aan mensen met een verstandelijke of psychische beperking om grip te krijgen op het leven. Met 220 kleine en grotere locaties zijn we in Groningen en Drenthe altijd dichtbij. Lees hier waar wij voor staan en gaan.

Het team Services maakt onderdeel uit van de afdeling Supportdesk & ICT. Gezamenlijk zijn wij verantwoordelijk voor een goede ICT huishouding en ondersteunen wij de zorg met een optimale systeeminrichting. Wij zijn volop in ontwikkeling en nemen onze verantwoordelijkheid in de digitale transformatie van de zorg. Onze speerpunten hierbij zijn onder andere innovatie, klantgerichtheid en security.

Dit ben jij

Als beheerder domotica voeg jij waarde toe aan het zorgproces door behoefte op het gebied van zorgtechnologie te inventariseren. Hierbij doorgrond jij de technische werking van domotica en ben jij altijd op zoek naar een goed werkende oplossing voor vragen van je collega's in de zorg. Daarnaast heb jij kennis van de organisatie en heb je gevoel bij procedures en protocollen. Voor eventuele verbeteringen van systemen en werkprocessen, houd jij de ontwikkelingen in het vakgebied bij en beoordeelt deze op toepasbaarheid in het team, de afdeling of de organisatie. Verder participeer jij in ICT-projecten en ziet toe op de dagelijkse uitvoering van werkzaamheden. Jouw takenpakket bestaat uit het beheer van verschillende domoticasystemen, waar Mextal Viedome de belangrijkste van is. Bovendien beschik jij over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Jij bent in staat mensen te overtuigen en schroomt niet om hulp te vragen op het moment dat je ergens niet uitkomt. Jouw kennis deel jij met collega's en staat voor hen klaar als het nodig is. Samen komen we verder dan alleen!


Iets voor jou

Jij kan bij ons aan de slag als je:

 • Een afgeronde relevante opleiding hebt op hbo-niveau, zoals hbo ICT of Bedrijfskunde.
 • Enkele jaren werkervaring hebt in een soortgelijke functie.
 • Kennis hebt van domotica systemen en netwerken.
 • Kennis hebt van telefonie is een pre.
 • Ervaring hebt in de zorg is een pre.
 • In staat bent als regiehouder op te treden richting leveranciers en gebruikersorganisatie.


Voel je gewaardeerd

Wanneer jij komt te werken als beheerder domotica ontvang je van ons:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.685,- en maximaal € 3.749,- volgens FWG 45 van cao-gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur). Hier komt nog één keer drie procent bovenop in december 2023.
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en e-learnings (Goodhabitz).
 • Interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan. Ook hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Een omgeving die ruimte biedt voor innovatie en initiatieven - jouw ideeën maken het verschil!

Wil je weten of Cosis perfect bij jou past? Ontdek onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op onze website en zie wat voor jou van toepassing is.


Voel je welkom en solliciteer

Ben jij klaar om als beheerder demotica aan de slag te gaan? Laat van je horen door op de 'solliciteer' knop te klikken! Wacht niet te lang. Reageer vóór maandag 9 oktober 2023.

Heb je verdere vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met Jordy Zinkstok op telefoonnummer 06 130 773 92. Als er niet direct wordt opnemen, stuur dan gerust een WhatsApp bericht met je naam en je vraag. Jordy neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Extra informatie:

 • Bij aanvang van jouw dienstverband verzorgen wij de aanvraag van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). De kosten hiervoor worden volledig door Cosis vergoed.
 • Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Interne kandidaten genieten prioriteit gedurende het selectieproces.
 • Recruiters en Headhunters: We begrijpen dat je geïnteresseerd kunt zijn in het zoeken naar kandidaten voor deze functie. Echter, het wervings- en selectieproces is in handen van ons interne team.