Teammanager Bloedafname regio Oost Groningen

Haal jij energie uit het ontwikkelen van individuen en teams en heb je ervaring met procesoptimalisatie? Wil jij jouw managementcapaciteiten inzetten binnen de zorg? Vind jij kwaliteit van dienstverlening belangrijk en snap jij het belang van onze patiënten en medewerkers hierin? Lijkt de functie van Teammanager Bloedafname op jouw lijf geschreven? Kom dan langs om koffie te drinken dan vertellen we je er meer over!

De divisie Bloedafname en Medische Logistiek (BML) is verantwoordelijk voor de bloedafname bij patiënten thuis en op diverse afnamelocaties in de drie noordelijke provincies. Het team bloedafname Oost bestaat uit ongeveer 40 medewerkers Bloedafname en is werkzaam rondom Stadskanaal, Winschoten en Hoogezand.  De medewerkers werken op diverse afnamelocaties in de regio of gaan bij patiënten thuis langs om bloed af te nemen. Onze medewerkers bloedafname zijn het visitekaartje van Certe en daarom staat een service- en klantgerichte houding voorop. Binnen Certe, de divisie BML en binnen de verschillende teams zijn we volop bezig met het harmoniseren, digitaliseren en optimaliseren van onze werkzaamheden. Doordat een groot gedeelte van de medewerkers parttime werkt en vaak onderweg is naar de patiënt, vraagt dit van jou een passende leiderschapsstijl.

Er zijn binnen de Divisie BML zes Teammanagers bloedafname met elk een eigen team. Binnen de groep Teammanagers draag je bij aan uniformering van werkwijzen en afspraken en denk je actief mee over diverse vraagstukken die spelen binnen de teams of de divisie. Ook draag je actief bij aan het realiseren van de doelstellingen en prestatie-indicatoren die vastgelegd zijn in het jaarplan. Elke Teammanager heeft een aantal projecten of thema’s waar hij of zij de lead in heeft en verantwoordelijk is voor de implementatie of het doorvoeren van wijzigingen.

De functie
Je bent verantwoordelijk voor het gehele reilen en zeilen van jouw team. Je weet betrokkenheid te creëren ondanks dat je leiding geeft op afstand. Je draagt zorg voor een veilige en goede werksfeer waarbinnen het werk goed uitgevoerd kan worden. Je hebt hierbij oog voor toekomstige ontwikkelingen. Je voert het ‘goede gesprek’ met jouw medewerkers over hun inzetbaarheid, persoonlijke én professionele ontwikkeling. HR-in-de-lijn is jou dan ook niet vreemd en heb je veel ervaring mee.

Je zorgt voor een adequate bezetting en effectief draaiende teams, in een juiste balans met de kwaliteitseisen van onze dienstverlening. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en servicelevels voor de bloedafname bij patiënten thuis en op onze afnamelocaties binnen jouw regio. Voor de kwaliteit speelt heel specifiek dat Certe ISO 15189 geaccrediteerd is.

Procesverbeteringen, mede door het stimuleren van digitalisering, en de inzet van de juiste capaciteit over de regio heen zijn belangrijke thema’s waar veel aandacht voor nodig is. Jij hebt hier nadrukkelijk een leidende en sturende rol in samen met de collega Teammanagers. Je bent hierbij in staat om over de grenzen van je eigen proces heen te kijken en zeer nadrukkelijk de verbinding te maken met andere afdelingen binnen deze keten

Wij verwachten van jou…
Je hebt oog voor je medewerkers en begeleidt ze bij alle veranderingen waar we als organisatie voor komen te staan. De nadruk zal hierbij liggen op het optimaliseren van een zakelijke omgeving waarin we meer vragen van persoonlijk leiderschap en eigenaarschap bij medewerkers. Jij weet het team zo te coachen en te inspireren dat het zich nog verder kan ontwikkelen en professionaliseren. Durf, het nemen van initiatief, samenwerken, een hands on mentaliteit en uitstekende communicatieve eigenschappen zijn jouw kerncompetenties!

Wat heb je nodig?

  • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau en hebt meerdere jaren ervaring als Teammanager;
  • Je hebt ervaring met het gebruik van data om je proces te kunnen sturen en beheersen;  
  • Goede contactuele en sociale vaardigheden, je bent motiverend en een teamspeler;
  • Je kunt goed plannen en organiseren en je hebt een helikopterview;
  • Je denkt en handelt proces- en klantgericht en bent organisatiesensitief.

Wij bieden jou
Wij bieden jou een leuke en uitdagende functie voor 32 - 36 uur per week. Jouw salaris is maximaal  €4.964,- per maand (conform functieschaal 60 van de cao ziekenhuizen FWG 3.0) op basis van een fulltime dienstverband.

Je krijgt jaarlijks een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13e maand en 8,33% vakantietoeslag. Certe kent vanuit de cao diverse regelingen waar jij als medewerker aan kan deelnemen. Wij vinden persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk, je krijgt diverse (digitale) scholingsmogelijkheden om je kennis en kunde up-to-date te houden. Daarnaast biedt Certe jou onbeperkt toegang tot Goodhabitz om je ook op andere vlakken te ontwikkelen.

Kennismaken of meer informatie?
Zou je alvast kennis willen maken met een collega teammanager of met Mark Gorter, Manager Bedrijfsvoering BML,  voordat je solliciteert? Laat het ons dan weten, dan plannen we voor jou een afspraak in. Je kunt rechtstreeks met Mark een afspraak inplannen of je mailt naar solliciteren@certe.nl.

Voor meer informatie over de vacature kun je eveneens contact opnemen met Mark, via 06 – 43 06 11 80.

Solliciteren mag op de manier die het beste bij jou past
Je kunt solliciteren voor 7 februari  via de knop ‘solliciteren’ en vul in ieder geval je naam en telefoonnummer in. Een brief, cv of filmpje is geen vereiste maar de mogelijkheid om iets mee te sturen staat wel open.  Wanneer je geen cv mee stuurt bekijken wij jouw profiel via LinkedIn.

De eerste gesprekken voeren we op 13 februari Een ontwikkelassessment kan mogelijk een onderdeel uitmaken van de procedure.

Certe
Certe is een organisatie voor integrale medische diagnostiek en advies voor de eerste- en tweedelijnsgezondheidszorg. Door middel van laboratoriumonderzoek, functieonderzoek, beeldvormende diagnostiek en (behandel)adviezen, leveren wij hoogstaande medische diagnostiek en hiervan afgeleide producten en diensten voor zorgverleners en hun patiënten.