Physician Assistent

Ben jij een Physician Assistent met affiniteit voor preventieve geneeskunde in de eerste lijn? Kom werken bij Certe en maak onderdeel uit van de gezondheidszorg van morgen!

Samen werken aan de gezondheidszorg van morgen, vanuit een zorgnetwerk rondom de patiënt, met focus op de eerste en tweede lijn in Noord-Nederland en in nauwe samenwerking met het
UMCG. Dat is werken bij Certe! Voor onze Trombosedienst in Groningen, zoeken wij een Physician Assistent voor 32 – 36 uur per week. Graag gaan wij met jou in overleg hoe wij deze functie met jou kunnen invullen. Werkdagen zijn bespreekbaar. Je gaat werken onder kantoortijden en op onze locatie in Groningen.

Werken als Physician Assistent bij Certe
De Certe Trombosedienst verleent haar diensten aan patiënten en zorgverleners in Groningen, Friesland en Drenthe. Het is daarmee de grootste trombosedienst in Noord-Nederland. Met de andere trombosediensten werken we samen op strategisch niveau. In deze functie heb je te maken met verschillende disciplines binnen en buiten onze organisatie. Je hebt te maken met patiënten, huisartsen, apothekers, tandartsen en medisch specialisten. Binnen Certe werk je intensief samen met het team van de Trombosedienst, wat bestaat uit vijf artsen, doseeradviseurs en medewerkers van de binnendienst en bloedafname. Je ontvangt hiërarchisch leiding van de directeur.

Wat ga je doen binnen de afdelingen van Certe
De Trombosedienst geeft adviezen over antistolling. De aanvrager (specialist of huisarts) meldt een patiënt, die met een vitamine K-antagonist (VKA) wordt behandeld, aan bij de Trombosedienst. Op geleide van een INR-bepaling (antistollingsactiviteit) in combinatie met de actuele klinische gegevens geef jij (binnen vastgestelde kaders) zelfstandig een (aangepast) doseeradvies. Hiermee werk je op het niveau van de trombose-artsen. Het hebben van overleg, met partners in de antistollingszorgketen en patiënten, is daarom een belangrijk onderdeel van jouw werkzaamheden. Je draait ook mee in de 24-uurs bereikbaarheidsdienst voor vragen over antistollingsbehandeling. Daarnaast draag je mede zorg voor de kwaliteit van handelen van jezelf, je collega's, de doseeradviseurs, zelfmeetmedewerkers en NPT-medewerkers. Je geeft mede inhoud aan de opleiding voor medewerkers bloedafname die ook werkzaamheden voor de trombosedienst doen. Tenslotte schrijf je mee aan (verbeteren van) procedures en protocollen. Jij draagt zorg voor een uitstekende kwaliteit van de dienstverlening in de meest brede zin van het woord.

Samenwerking in de regio op het gebied van antistollingszorg
Samen met het UMCG heeft Certe in 2016 het initiatief genomen het Transmuraal Trombose Expertise Centrum Groningen op te richten. Het doel van dit expertisecentrum is om in Noord-Nederland, in samenwerking met alle regionale partners in de antistollingszorg, goede en veilige ketenzorg voor patiënten met trombose te ontwikkelen. Het centrum is 24/7 bereikbaar voor patiënten, huisartsen en medisch specialisten voor advies over elke vorm van antistolling. In 2021 wordt deze visie verder vormgegeven. Dit biedt duidelijke ontwikkelmogelijkheden in de individuele patiëntenzorg, zoals consulten op uitvoeren op locatie en het geven van supervisie.

Wat neem je mee?
• Je hebt een afgeronde opleiding tot Physician Assistent en bent BIG-geregistreerd;
• Je kan zelfstandig functioneren op het niveau van professioneel zorgverlener;
• Je hebt affiniteit met of kennis van cardiovasculaire geneeskunde;
• Je bent een enthousiaste, flexibele teamplayer en organisatiesensitief;
• Je bent analytisch ingesteld;
• Je werkt secuur en hebt een groot doorzettingsvermogen;
• Je hebt ervaring/affiniteit met coördinerende taken en kan goed organiseren;
• Je bent adviesvaardig en hebt een klantgerichte houding.

Redenen om te solliciteren op deze baan
• Je krijgt een afwisselende functie binnen een interessant vakgebied dat vol in beweging en ontwikkeling is. Jij kan hierin van betekenis zijn door de inzet van jouw talenten;
• Certe staat niet stil, is dynamisch en volop bezig met de patiënt en de gezondheidszorg van morgen;
• Je kan je werkdagen in overleg bepalen. Je werkt onder kantoortijden
• Je krijgt uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens de cao Ziekenhuizen zoals een eindejaarsuitkering, 8,33% vakantiegeld en diverse regelingen waar je zelf invulling aan kan geven;
• Jouw salaris is maximaal € 4.789,- volgens functieschaal 60 CAO Ziekenhuizen.

Solliciteren?
Is jouw interesse gewekt na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan hier!

Wil je graag meer weten over of een keer meelopen? Dat kan! Neem dan contact op met een van onderstaande contactpersonen of mail naar solliciteren@certe.nl.

Contactpersonen
• Jenneke Stegeman, Arts Trombosedienst via telefoonnummer 088 - 2370 154
• Saakje de Vries, Afdelingshoofd Trombosedienst telefoonnummer 06 - 20 34 12 20