Certe

Certe is een organisatie voor integrale medische diagnostiek en advies voor de eerste- en tweedelijnsgezondheidszorg. Wij leveren hoogstaande medische diagnostiek en hiervan afgeleide producten en diensten voor zorgverleners en hun patiënten. Ziekenhuizen, (huis)artsen, verloskundigen en daarmee honderdduizenden mensen vertrouwen al jarenlang op onze zorg.

Werken bij Certe is het centraal stellen van de patiënt, elke dag weer. Dit doen wij met betrokken en enthousiaste teams die op hoogwaardige apparatuur en in state-of-the-art laboratoria werken. Wij zijn een innovatieve organisatie en willen voorop lopen in de ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg. Samen met onze 1.400 medewerkers in Groningen, Friesland en Drenthe zetten we ons hier vol passie voor in.

Wil jij ook werken aan hoogstaande en zekere medische diagnostiek en advies voor zorg waarop honderdduizenden mensen kunnen vertrouwen? Wij hebben regelmatig vacatures voor verschillende functies, die allen bijdragen aan onze belofte en onze ambities #zekerCerte.