BAAK Juristen

Wij zijn BAAK Juristen; een toegankelijk full-service juristenkantoor voor ondernemers. In juni 2022 zijn we verhuisd naar een prachtig, gerenoveerd kantoor dat is gevestigd in een voormalig bankgebouw (en ja, de kluis zit er nog in:)) in Roden. We hebben dus weer ruimte om verder te groeien!

We werken in een boeiende branche waar geen dag hetzelfde is. We werken voor een zeer gevarieerde groep cliënten: van ZZP’ers tot Mkb’ers uit bijna alle denkbare branches.

Gezond verstand gebruiken en het praktische combineren met het juridische; dat is waar BAAK Juristen voor staat. Onze slogan is niet voor niets: juridisch, met de voeten in de klei. Ons doel is ondernemers helpen om hun bedrijf te beschermen en hen in staat stellen om te doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn: ondernemen.

We willen toewerken naar een hecht team van 8 juristen. Daar is ons nieuwe kantoor ook op ingericht. We vinden het belangrijk dat de korte lijnen, waar we ons succes op baseren, behouden blijven. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze juristen onze cliënten echt kennen.