Teamleider Onderhoudsbureau / Stopcoordinator

Avebe is een continue innoverend bedrijf dat een belangrijke speler wil worden in de ‘good food’ industrie. Dat betekent dat we als bedrijf continu in beweging zijn. Door de aard van de bedrijfstak hebben we een sterke band met onze omgeving en we hebben duurzaamheid hoog in het vaandel. Op onze operationele sites streven we ‘Operational Excellence’ na, dit doen we onder andere door ons continu verbeterprogramma ‘World Class Operations Management’. We hebben uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, denk aan het aantal vrije dagen, opleidingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenvoorziening.

 Afdeling
De afdeling Maintenance is verantwoordelijk voor het onderhoud van technische installaties, systemen en apparatuur op electronisch, meet, regel- en besturingsgebied, op werkbouwkundig, pneumatisch en hydraulisch gebied en op civiel gebied voor de locatie Gasselternijveen.

Je maakt deel uit van een team Werkvoorbereiders op het gebied van WTB en Elektro & Instrumentatie . Je werkt samen met de productie, planning, monteurs en Reliability Engineers.

Functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen en realiseren van een adequate werkvoorbereiding, planning en technische inkoop resulterend in een veilige, milieuvriendelijke en kosten efficiente uitvoering van het onderhoud.

Kerntaken en verantwoordelijkheden
- Geeft leiding aan de medewerkers van het team en draagt zorg voor uitvoering personeelsbeleid;
- Geeft mede uitvoering aan de opzet en inrichting van de afdeling en draagt zorg voor het ontwikkelen, wijzigen, implementeren en borgen van de werkprocessen;
- Realiseert, samen met het team, de vooraf afgesproken doelstellingen en KPI's;
- Realiseert continue verbetering in organisatie, processen en mensen;
- Geeft sturing aan en draagt zorg voor continue verbetering aan werkprocessen met betrekking tot 'Stops' ten aanzien van de werkvoorbereiding , planning, contract- en documentbeheer, technische inkoop en magazijn;
- Draagt zorg voor een veilige werkomgeving;
- Vervult de rol van stop-coordinator: voorbereiden, aansturen en coordineren van werkvoorbereiding en planning van het groot onderhoud gedurende inter-campagne periode (meetings voorzitten, stop in goede banen leiden).  

Functie-eisen
- HBO werk- en denkniveau;
- Minimaal 7 jaar relevante werkervaring;
- Werktuigbouwkunde; (Elektro & Instrumentatie)
- Affiniteit met techniek in een productieomgeving;
- Managementervaring.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met S. te Riele, Manager Maintenance, Engineering & Projects, via telefoonnummer 31-6 270 351 63.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.