Area Reiniging

Area werkt samen met de aandeelhoudende gemeenten en haar inwoners hard aan een schoon, gezond en circulair Zuidoost Drenthe. Area is een sociale werkgever die naast duurzaamheid de thema’s diversiteit en sociaal en maatschappelijk verantwoord ondernemen en werkplezier hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast vindt Area het belangrijk dat mensen zich ontwikkelen en hebben we een actieve personeelsvereniging. De 160 betrokken en enthousiaste medewerkers zijn dagelijks zichtbaar en herkenbaar aanwezig in de leefomgeving van bijna 200.000 inwoners in Zuidoost Drenthe.

Area gelooft erin dat medewerkers een organisatie sterk maken. Daarom zorgen wij goed voor onze medewerkers. Dit doen wij door aandacht te besteden aan persoonlijke ontwikkeling, het streven naar een goede werk- en privébalans en het geven van vrijheid en verantwoordelijkheid binnen bepaalde kaders. Hierbij krijg je alle ruimte om het beste uit jezelf te halen. Stilstaan is namelijk achteruitgang! Daarom bieden wij verschillende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Als je werkzaam bent binnen Area draag je samen met ons bij aan een duurzame en gezonde maatschappij in een omgeving die altijd verandert!